Főoldal > AKTUÁLIS > Demi Lovato:„A drogot mindenhová el tudtam rejteni”

Demi Lovato:„A drogot mindenhová el tudtam rejteni”

Demi LovatoDisneyénekesnőkülföldi sztársztár
0

Írta:

Őszintén reméljük, hogy Demi Lovato végre végleg leszámolt a démonaival.

Tavaly júliusban túladagolás gyanújával vitték kórházba, most viszont – csaknem egy évvel később – Demi Lovato újra dolgozik azon, hogy a lehető legjobb formáját tudja hozni. Ennek érdekében nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is erősödik: pár napja egy Los Angeles-i edzőteremnél fotózták le.

Bár még messze van régi formájától, az nagyon is elismerésre méltó, hogy a 26 éves énekesnő újra elkezdte összeszedni magát, és rendszeresen tesz azért, hogy fittebb és egészségesebb lehessen. A friss képeket ide kattintva nézheted meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thanks @caesarspalace for the ride to @phvegas to see #theXperience.. definitely one for the books!!!

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés, Jún 1., 2019, időpont: 10:07 (PDT időzóna szerint)

A függőségektől nehéz szabadulni, Deminek is megvan a maga története az alkohollal és a kábítószerrel. „A drogot mindenhová el tudtam rejteni. Szó szerint felcsempésztem repülőkre is, és amikor az első osztályon mindenki elaludt, ott használtam, vagy kimentem a mosdóba. Ha pedig volt velem olyan ember, aki nem drogozott, és mindig figyelt rám, akkor is megtaláltam a módját, hogy kokainhoz jussak” – árulta el egy 2013-ban készült interjúban.

Demi azt is beismerte, hogy remekül manipulál embereket, és a drog hatására ezt folyamatosan meg is tette. “19 évesen pedig volt egy olyan pillanatom, amikor felismertem, hogy alkoholistaként viselkedem, mégsem tettem ellene semmit. Tudtam, hogy ez így nem mehet tovább, hogy össze kell szednem magam, mégsem kértem segítséget” – emlékezett vissza.

Mi őszintén hiszünk abban, hogy mindenki érdemel még egy esélyt, és hogy a démonainkat le lehet győzni – ez a világsztárnak is sikerülhet, főleg, mert ha megint csökkenne az ereje, egy szuper támogató rajongótábor és egy fantasztikus család áll mögötte, akik segíthetnek neki mindenben. Hajrá, Demi!

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X