Főoldal > AKTUÁLIS > Emily Ratajkowski villantott

Emily Ratajkowski villantott

bikiniEmily Ratajkowksikülföldi sztármodellszexiszexi modellsztárvillantás
0

Írta:

Túltolta a szexiskedést, de ezt rajongói aligha bánják…

Emily Ratajkowski szinte sportot űz abból, hogy kihívó holmikban, olykor fehérneműben vagy teljesen pucéron mutogatja és fotózza magát. És hát ahogy ez várható volt, nem is telt sok időbe, hogy valami félresikerüljön (rajongói szerint inkább „remekül sikerüljön”), és a szexi modell villantson egy látványosat.

Erre a világ másik felén, Ausztráliában került sor, ahol Emily a reptérről szinte azonnal a strandra ment, hogy a novemberi nyár minden percét minél jobban ki tudja használni. Falatnyi bikinijét is biztosan sietve kapta magára, ugyanis a felsője nem került teljesen a helyére, és elcsúszott. Ennyire.

emily ratajkowski

Emily-t egyébként finoman szólva nem zavarják a kihívó képek és szerepek – attól sem rezelt be, hogy a DKNY egyik reklámjában csupán egy fekete alsónemű szettben lépett utcára.

Ahhoz, hogy bátran bevállaljon ilyen szexi reklámokat, fotózásokat, Emily-nek persze az is fontos, hogy mindig csúcsformában legyen – ezért nap mint nap meg is dolgozik. Ami az étkezéseket illeti, a szépség nem diétázik, inkább kiegyensúlyozott étrendre törekszik. Persze azért vannak kedvencei.

„Imádom a húst. A szervezetem egyszerűen kívánja a vasat, szóval én biztos nem vagyok az a lány, akit csak salátával a tányérján fogtok látni a lapokban. Ennek ellenére tudom, milyen fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, és az, hogy a szervezetem elegendő energiához jusson, hiszen így maradhatok csak fitt és egészséges” – nyilatkozta korábban az ELLE-nek.

Ha úgy gondolod, Emily sosem eszik egészségtelen ételeket, akkor tévedsz – a modell azt is elárulta, hogy bár összességében odafigyel arra, mit visz be a szervezetébe, de azért néha belefér egy cupcake, egy bagel, vagy mondjuk a reggeli kávéja mellé egy croissant is.

Az ilyen édes kényeztetéseket azért is szerencsés reggelre időzíteni, mert egy aktív nap során gyerekjáték lesz ledolgozni. Ami az ebédet illeti, Emily általában megelégszik egy szendviccsel, vagy egy kiadósabb salátával, vacsorára viszont már mindenképp beül egy étterembe. „Sosem vacsorázom otthon, mert nekem csak ilyenkor van lehetőségem arra, hogy végre szocializálódjak egy kicsit, találkozzak a barátaimmal, ismerőseimmel” – mondta.

Ami a sportolást illeti, szerintünk egy ilyen testet csakis rendszeres, kemény edzésekkel lehet megőrizni, de Emily azt mondja, a konditerembe járást sem viszi túlzásba. Sőt, nagyon is fontosnak tartja, hogy a szervezetének rendszeresen pihenőnapokat biztosítson, amikor egy laza túrázással vagy egy-egy jógaórával kényezteti magát.

Egészsége és szépsége megőrzése érdekében pedig a nyolcas számot tartja szem előtt: igyekszik naponta legalább nyolc pohár vizet meginni, és minimum nyolc órát aludni – még akkor is, ha egyébként nagyon elfoglalt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X