Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki a szülés után Rachel Weisz

Így néz ki a szülés után Rachel Weisz

daniel craigkismamakülföldi sztárRachel Weiszsztársztáranyukaszülésvárandós
0

Írta:

Három hónapja lett újra anyuka.

Szeptemberben mi is megírtuk, hogy megszületett Rachel Weisz és Daniel Craig kislánya, azonban a pár azóta sem nyilatkozott a babáról, és nem is mutatták meg. Annyit tudunk róla, amit anyukája egy tévéműsorban mondott, hogy a pici az apukájára hasonlít, méghozzá nagyon is.

A 48 éves színésznő viszont láthatóan nem otthonülő anyuka, és persze, nem is kell annak lennie – mindenki maga dönti el, hogyan szeretne gyereket nevelni. Rachel pedig a jelek szerint úgy döntött, hogy mozgásban marad: november közepén már részt vett a Governors Awards díjkiosztó gálán is, ahol ebben a mélyen dekoltált, elöl gombos ruhában mosolygott a fotósokra.

Persze a hétköznapi rohanásban nem marad ideje arra, hogy sminkelje magát, és olykor csak magára kap valamit, mielőtt elindulna otthonról (lejjebb láthatsz róla egy ilyen képet is). De most számára nem is ez a lényeg, hanem inkább az, hogyan tudja a lehető legjobb időmenedzsmenttel végigcsinálni a hétköznapokat.

Rachel persze vigyáz magára: sok mozgással és egészséges étrenddel igyekszik megőrizni egészségét és fittségét. Ebben egy igazi profi is segít neki. Még évekkel ezelőtt olvastuk róla, hogy a sztárok egyik kedvenc fitneszgurujának, Harley Pasternaknak a segítségét kérte a megfelelő diéta és sport megtalálása érdekében. Pasternak saját módszerét, az ötfaktoros diétát ajánlotta neki is, ami bejött a színésznőnek.

Ennek értelmében napi öt étkezést iktatott be, így vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot. Ez a rend a heti „csalónapokon” nem ilyen szigorú, mert akkor kicsit lehet lazítani – olyankor Rachel is bármit ehet, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyelnie kell.

A kiegyensúlyozott, átgondolt és egészséges étrendet a világsztár rendszeres sporttal egészíti ki, ami hetente több alkalommal történő mozgást jelent számára – az ötfaktoros diéta értelmében heti ötször 25 perc sportolás ajánlott, ami persze lehet ennél több is.

Ebbe pedig valószínűleg a lepedő-akrobatika is beletartozik, mivel Rachel Weisz párja, Daniel Craig korábban elárulta: szerelmi életük meglehetősen forró. „A titok csak annyi, hogy egyikünk sem vihet be semmilyen kütyüt a hálószobába. Kivéve persze akkor, ha szexjelenetet nézünk, inspirációs céllal” – magyarázta sejtelmes mosollyal az arcán a James Bond-filmek sztárja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X