Főoldal > AKTUÁLIS > Megszületett Rachel Weisz és Daniel Craig kislánya

Megszületett Rachel Weisz és Daniel Craig kislánya

daniel craigkismamakülföldi sztárRachel Weiszszínésznősztársztárcsemetesztárpárszülés
0

Írta:

48 évesen lett újra anya a gyönyörű színésznő.

Rachel Weisz április 20-án egy interjúban jelentette be, hogy férjével, Daniel Craiggel kisbabát várnak. A pár cikkünk születésének pillanatáig hivatalosan még nem erősítette meg, hogy megszületett a csöppség, de egyik ismerősük már elkotyogta a sajtónak az örömhírt.

A bébi kislány, és híres szülei most természetesen nagyon boldogok, hiszen mindketten várták már az érkezését. Egyébként Rachel Weisz és Daniel Craig is gyakorlott szülők: a színésznőnek előző kapcsolatából egy 12 éves fia született (Henry-nek hívják), a James Bond mozik sztárjának pedig egy felnőtt lánya van, a 26 éves Ella.

Azt nem tudjuk, hogy vajon a színészpár hosszasan tervezte-e a gyerekvállalást, vagy Rachel egyszer csak várandós lett, de az tény, hogy manapság már nem ők az egyedüli ismert emberek, akik nem a húszas vagy harmincas éveikben vállalnak babát: a színésznő 48 éves, párja pedig 50.

Rachel persze vigyáz magára: sok mozgással és egészséges étrenddel igyekszik megőrizni egészségét és fittségét. Ebben egy igazi profi is segít neki. Még évekkel ezelőtt olvastuk róla, hogy a sztárok egyik kedvenc fitneszgurujának, Harley Pasternaknak a segítségét kérte a megfelelő diéta és sport megtalálása érdekében. Pasternak saját módszerét, az ötfaktoros diétát ajánlotta neki is, ami bejött a színésznőnek.

Ennek értelmében napi öt étkezést iktatott be, így vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot. Ez a rend a heti „csalónapokon” nem ilyen szigorú, mert akkor kicsit lehet lazítani – olyankor Rachel is bármit ehet, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyelnie kell.

A kiegyensúlyozott, átgondolt és egészséges étrendet a világsztár rendszeres sporttal egészíti ki, ami hetente több alkalommal történő mozgást jelent számára – az ötfaktoros diéta értelmében heti ötször 25 perc sportolás ajánlott, ami persze lehet ennél több is.

Ebbe pedig valószínűleg a lepedő-akrobatika is beletartozik, mivel Rachel Weisz párja, Daniel Craig korábban elárulta: szerelmi életük meglehetősen forró. „A titok csak annyi, hogy egyikünk sem vihet be semmilyen kütyüt a hálószobába. Kivéve persze akkor, ha szexjelenetet nézünk, inspirációs céllal” – magyarázta sejtelmes mosollyal az arcán a James Bond-filmek sztárja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X