Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Beckinsale-nek új pasija van

Kate Beckinsale-nek új pasija van

kapcsolatKate Beckinsalekülföldi sztárpárkapcsolatszerelemsztártoyboy
0

Írta:

22 éves barátját érettebbre cserélte, új választottja már betöltötte a harmincat.

A hírek szerint Kate Beckinsale újra bepasizott, és naná, hogy fiatalabb sráccal jött össze. Előző választottja, a 22 éves Matt Rife után valamivel azért érettebb fiú dobogtatja meg a szívét: brit lapok szerint a 30 éves komikussal, Jack Whitehallal jött össze.

Azt persze nem tudjuk, mennyire komoly a dolog, de az tény, hogy többen látták együtt vacsorázni, majd egy karaoke bárban csókolózni.

Egy szemtanú szerint szerelmes tinédzserekként viselkedtek, és a 45 éves színésznő egész este elválaszthatatlan volt partnerétől. Az este pedig ugyanabban a hotelben ért véget mindkettőjük számára, ahová természetesen együtt mentek.

Mi egyébként nem is csodáljuk, hogy a londoni születésű színésznő egymás után hódítja meg a fiatal srácokat, hiszen negyvenes évei közepén járva is remekül néz ki, és szuper formában van. Kate évek óta őrzi vékony alakját – átgondolt étrendjének és a sok-sok sportnak köszönhetően a huszonévesek is megirigyelhetnék azt, ahogy kinéz.

A brit sztár szerencsére nem a vékonyság megszállottja, így szigorú diétákra sem vállalkozna csak azért, hogy pár centivel vékonyabb legyen has- vagy csípőtájon. Sokkal inkább hisz a rendszeres mozgás „csodatévő” hatásában, és abban, hogy sporttal formálja alakját.

„Hetente legalább ötször jógázom, méghozzá Mandy Ingberrel, aki többek közt Jennifer Anistonnal is együtt dolgozik” – mesélte egy korábbi interjúban a Pearl Harbor, az Underworld, a Van Helsing, a Távkapcs, az Elhagyott szoba és Az emlékmás című filmekből is ismert Kate.

Kedvenc mozgásformájáról pedig akkor sem tud lemondani, ha épp nyaral. Oktatója egy külföldi weboldalnak adott interjújában elmondta, hogy a színésznőnek adott egy DVD-t, melynek segítségével egyedül is tud jógázni, de Skype-on is tartják a kapcsolatot.

„Nagyon elhivatott. Emellett a teste alapjában véve is szép, formás, amivel elégedett lehet. A jóga tehát nem fogyni segít neki, hanem abban, hogy még tökéletesebbre formálhassa a vonalait, valamint a gyakorlatoknak köszönhetően erősít és hajlékonyabbá válik” – mondta a sztáredző.

Bár nem fogyókúrázik, Kate az étrendjére is ügyel: manapság már sokkal átgondoltabban táplálkozik, mint tinédzserként és a húszas éveiben. „Reggelire általában tojást vagy zabkását eszem, ebédidőben csirke vagy zöldség kerül az asztalomra, vacsorára pedig többnyire hal zöldségekkel a menü” – sorolta. Majd azt is elárulta, hogy gyengéi a muffinok és a zöld tea.

„Ha megkívánom, a kedvenc sütijeimből mindig engedélyezek magamnak egy kicsit. Szerintem nem is kell ezeket megtagadnom magamtól, hiszen az egészséges életmódba belefér egy kis kényeztetés” – magyarázta egy interjúban a színésznő, akinek az egészséges életmód és a rendszeres sport azért is fontos, hogy jó példát mutasson a lányának.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X