Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Beckinsale két pasival kavar egyszerre

Kate Beckinsale két pasival kavar egyszerre

csábításfilmKate Beckinsalerandiszerelemszínésznősztár
0

Írta:

A gyönyörű színésznő két férfit is elcsábít – apát és fiát –, persze csak a filmvásznon.

Kate Beckinsale egy gyönyörű nő, aki szerintünk szinte bármelyik általa kiszemelt férfit elcsábíthatja. És meg is teszi, persze csak a filmvásznon: Pierce Brosnannel és a fiát alakító Callum Turnerrel keveredik szerelmi háromszögbe a The Only Living Boy in New York című moziban.

A film bemutatójáig még várnunk kell néhány hetet, de mi már most biztosak vagyunk abban, hogy Kate-et csúcsformában láthatjuk majd ebben a produkcióban is. Ráadásul ehhez szerintünk nagyon fogyókúráznia sem kellett, mert évek óta őrzi vékony alakját. Átgondolt étrendjének és a sok-sok sportnak köszönhetően 43 évesen is olyan jó formában van, amit a huszonévesek is megirigyelhetnek.

A brit sztár szerencsére nem a vékonyság megszállottja, így szigorú diétákra sem vállalkozna csak azért, hogy pár centivel vékonyabb legyen has- vagy csípőtájon. Sokkal inkább hisz a rendszeres mozgás „csodatévő” hatásában, és abban, hogy sporttal formálja alakját.

„Hetente legalább ötször jógázom, méghozzá Mandy Ingberrel, aki többek közt Jennifer Anistonnal is együtt dolgozik” – mesélte egy korábbi interjúban a Pearl Harbor, az Underworld, a Van Helsing, a Távkapcs, az Elhagyott szoba és Az emlékmás című filmekből is ismert Kate.
Kedvenc mozgásformájáról pedig akkor sem tud lemondani, ha épp nyaral. Oktatója egy külföldi weboldalnak adott interjújában elmondta, hogy a színésznőnek adott egy DVD-t, melynek segítségével egyedül is tud jógázni, de Skype-on is tartják a kapcsolatot.

„Nagyon elhivatott. Emellett a teste alapjában véve is szép, formás, amivel elégedett lehet. A jóga tehát nem fogyni segít neki, hanem abban, hogy még tökéletesebbre formálhassa a vonalait, valamint a gyakorlatoknak köszönhetően erősít és hajlékonyabbá válik” – mondta a sztáredző.

Bár nem fogyókúrázik, Kate az étrendjére is ügyel: manapság már sokkal átgondoltabban táplálkozik, mint tinédzserként és a húszas éveiben. „Reggelire általában tojást vagy zabkását eszem, ebédidőben csirke vagy zöldség kerül az asztalomra, vacsorára pedig többnyire hal zöldségekkel a menü” – sorolta. Majd azt is elárulta, hogy gyengéi a muffinok és a zöld tea.

„Ha megkívánom, a kedvenc sütijeimből mindig engedélyezek magamnak egy kicsit. Szerintem nem is kell ezeket megtagadnom magamtól, hiszen az egészséges életmódba belefér egy kis kényeztetés” – magyarázta egy interjúban a színésznő, akinek az egészséges életmód és a rendszeres sport azért is fontos, hogy jó példát mutasson lányának, Lily-nek.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X