Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Beckinsale ebben a fehér lepelben is gyönyörű!

Kate Beckinsale ebben a fehér lepelben is gyönyörű!

alakKate Beckinsaleruhaszínésznősztártest
0

Írta:

Különleges ruhája kiemelte a színésznő vékony derekát.

Az egyik brit lap szerint a London Critics’ Circle Film Awards díjátadó gálán Naomie Harris és Kate Beckinsale kapták a legfontosabb díjakat – utóbbi a Szerelem és barátság című filmben nyújtott alakításáért a legjobb brit/ír színésznőnek járó elismerést vihette haza. Ráadásul ő volt az est egyik legszebb és legcsinosabb sztárja is: fehér, kimonószerű ruhája kiemelte vékony alakját, és minden lépésnél megmutatta karcsú lábait is.

Kate Beckinsale

Nem is csoda, ha annyi elismerő pillantást söpörhetett be, hiszen Kate negyvenes éveiben járva is olyan jó formában van, amit a huszonévesek is megirigyelhetnek. A brit sztár szerencsére nem a vékonyság megszállottja, így szigorú diétákra sem vállalkozna csak azért, hogy pár centivel vékonyabb legyen has- vagy csípőtájon. Sokkal inkább hisz a rendszeres mozgás „csodatévő” hatásában, és abban, hogy sporttal formálja alakját.

„Hetente legalább ötször jógázom, méghozzá Mandy Ingberrel, aki többek közt Jennifer Anistonnal is együtt dolgozik” – mesélte egy korábbi interjúban a Pearl Harbor, az Underworld, a Van Helsing, a Távkapcs, az Elhagyott szoba és Az emlékmás című filmekből is ismert Kate.

Kedvenc mozgásformájáról pedig akkor sem tud lemondani, ha épp nyaral. Oktatója egy külföldi weboldalnak adott interjújában elmondta, hogy a színésznőnek adott egy DVD-t, melynek segítségével egyedül is tud jógázni, de Skype-on is tartják a kapcsolatot.

„Nagyon elhivatott. Emellett a teste alapjában véve is szép, formás, amivel elégedett lehet. A jóga tehát nem fogyni segít neki, hanem abban, hogy még tökéletesebbre formálhassa a vonalait, valamint a gyakorlatoknak köszönhetően erősít és hajlékonyabbá válik” – mondta a sztáredző.

Bár nem fogyókúrázik, Kate az étrendjére is ügyel: manapság már sokkal átgondoltabban táplálkozik, mint tinédzserként és a húszas éveiben. „Reggelire általában tojást vagy zabkását eszem, ebédidőben csirke vagy zöldség kerül az asztalomra, vacsorára pedig többnyire hal zöldségekkel a menü” – sorolta. Majd azt is elárulta, hogy gyengéi a muffinok és a zöld tea.

„Ha megkívánom, a kedvenc sütijeimből mindig engedélyezek magamnak egy kicsit. Szerintem nem is kell ezeket megtagadnom magamtól, hiszen az egészséges életmódba belefér egy kis kényeztetés” – magyarázta egy interjúban a színésznő, akinek az egészséges életmód és a rendszeres sport azért is fontos, hogy jó példát mutasson lányának, Lily-nek.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X