Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Beckinsale-t smink nélkül kapták lencsevégre

Kate Beckinsale-t smink nélkül kapták lencsevégre

diétadivatétkezésfitneszfogyássminkszépségsztártrendwellness
0

Írta: and

Úgy tűnik, a sztárok körében egyre nagyobb divat, hogy csak leheletnyi sminkben, vagy teljesen makeup nélkül l&

Úgy tűnik, a sztárok körében egyre nagyobb divat, hogy csak leheletnyi sminkben, vagy teljesen makeup nélkül lépjenek utcára. Legutóbb Kate Beckinsale tett így, akit Beverly Hills-ben fotóztak le természetes arcbőrrel.

A színésznő biztosan észrevette a fotósokat, és úgy tűnt, nagyon nem is zavartatja magát miattuk. Erre nem is igazán lenne oka, hiszen arcbőre szép, ápolt, így nem kell szégyenkeznie emiatt. Ahogy a vonalai miatt sem: Kate 41 évesen is olyan jó formában van, amit a huszonévesek is megirigyelhetnek.


A brit sztár szerencsére nem a vékonyság megszállottja, így szigorú diétákra sem vállalkozna csak azért, hogy pár centivel vékonyabb legyen has- vagy csípőtájon. Sokkal inkább hisz a rendszeres mozgás „csodatévő” hatásában, és abban, hogy sporttal formálja alakját.


katebeckinsale2.jpg ()„Hetente legalább ötször jógázom, méghozzá Mandy Ingberrel, aki többek közt Jennifer Anistonnal is együtt dolgozik” – mesélte egy korábbi interjúban a Pearl Harbour, az Underworld, a Van Helsing, a Távkapcs, az Elhagyott szoba és Az emlékmás című filmekből is ismert Kate.

Kedvenc mozgásformájáról pedig akkor sem tud lemondani, ha épp nyaral. Oktatója egy külföldi weboldalnak adott interjújában elmondta, hogy a színésznőnek adott egy DVD-t, melynek segítségével egyedül is tud jógázni, de Skype-on is tartják a kapcsolatot.

„Nagyon elhivatott. Emellett a teste alapjában véve is szép, formás, amivel elégedett lehet. A jóga tehát nem fogyni segít neki, hanem abban, hogy még tökéletesebbre formálhassa a vonalait, valamint a gyakorlatoknak köszönhetően erősít és hajlékonyabbá válik” – mondta a sztáredző.

Bár nem fogyókúrázik, Kate az étrendjére is ügyel: manapság már sokkal átgondoltabban táplálkozik, mint tinédzserként és a húszas éveiben. „Reggelire általában tojást vagy zabkását eszem, ebédidőben csirke vagy zöldség kerül az asztalomra, vacsorára pedig többnyire hal zöldségekkel a menü” – sorolta. Majd azt is elárulta, hogy gyengéi a muffinok és a zöld tea.

„Ha megkívánom, a kedvenc sütijeimből mindig engedélyezek magamnak egy kicsit. Szerintem nem is kell ezeket megtagadnom magamtól, hiszen az egészséges életmódba belefér egy kis kényeztetés” – magyarázta egy interjúban a színésznő, akinek az egészséges életmód és a rendszeres sport azért is fontos, hogy jó példát mutasson lányának, Lily-nek.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X