Főoldal > AKTUÁLIS > Ő Emilia Clarke új szerelme?

Ő Emilia Clarke új szerelme?

Emilia Clarkekülföldi sztárpárpárkapcsolatszerelemszínésznősztártrókok harca
0

Írta:

A Daily Mail szerint ez a fotó is megerősíti, hogy tényleg vele jár a Trónok harca színésznője.

Arról hallottunk, illetve olvastunk már, hogy Emilia Clarke és a rendező Charlie McDowell közt jóval több van barátságnál, ám ezt egyik fél sem erősítette meg. Eddig. Ugyanis a Trónok harca színésznőjének 32. születésnapja után készült egy olyan fotó, ami a Daily Mail szerint megerősíti a románc tényét.

Az alábbi felvételről van szó, ami szerintünk csak árnyakat mutat, szóval így önmagában semmi extra. Viszont nemcsak Emilia posztolta Instán – méghozzá azzal a megjegyzéssel, hogy ezt a születésnapot nem felejti el egyhamar, plusz szív emoji –, hanem Charlie McDowell is megosztotta, „boldog szülinapot, E” megjegyzéssel.

Akár párkapcsolatban élnek, akár nem (ezek egyébként sem könnyű fogalmak és viszonyok, a sztárvilágban meg aztán végképp nem), egy dolog szerintünk biztos: a Trónok harca Khaleesijét alakító színésznő szinte bárkit meghódíthat, hiszen gyönyörű, remek a humora, és nem mellesleg szupercsinos is. Alakját évek óta tartó odafigyeléssel őrzi: egészségesen étkezik, és a mozgást is élete részévé tette.

Mint azt korábban edzője, James Duigan elmondta, a sztárnak is azt tanácsolta, hogy sportoljon rendszeresen, de heti néhány alkalomnál többet ne erőltessen. „A tested olyan, mint egy Ferrari. Néha kihozod a garázsból és megjáratod, de ennyi. Az, hogy megtaláld a határaidat, nem azt jelenti, hogy addig kínzod magad az edzőteremben, míg végül rosszul leszel” – tette hozzá az edző.

Elmondása szerint a színésznőt is arra kérte: arra törekedjen, hogy a beiktatott edzések mellett találja meg az egyensúlyt a pihenés, a gondolkodásmód, a táplálkozás és természetesen a mozgás közt. Egyik tekintetében se menjen el a végletekig, de mindegyiket tartsa fontosnak.

A kiegyensúlyozottság az étkezéseket tekintve is nagyon fontos: edzője javaslatára Emilia is belátta, hogy az sem jó, ha túl sokat eszik, és az sem, ha nagyon keveset. Hiszen a teste csak akkor fogja bírni a gyűrődést, ha megfelelően táplálja, illetve ha megkap minden fontos vitamint és tápanyagot. Duigan azt is ajánlotta a színésznőnek, hogy adjon egy kis kurkumát néha az általa készített ételekhez, mert ennek a fűszernek számos pozitív hatása van a szervezetre (például gyulladáscsökkentőként is elsőrangú).

A „TRÓNOK HARCA” EDZÉS

Ahogy a sorozat szereplőinek, úgy Emiliának is meg kellett tanulnia a képernyőn látható fegyverekkel, például kardokkal harcolni. A Sárkányok anyja nem bénázhat, ha küzdelemre kerül a sor… ez végül hosszas gyakorlással sikerült neki: elmondása szerint egész napokat töltött edzéssel, miközben semmi olyasmit nem ehetett, aminek finom az íze. De a dolog végül megérte – nemcsak a fegyverek használatát tanulta meg, hanem alakját is tovább tudta formálni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X