Főoldal > AKTUÁLIS > Végre láthatjuk, milyen menyasszony volt Gwyneth Paltrow

Végre láthatjuk, milyen menyasszony volt Gwyneth Paltrow

brad falchukesküvőGwyneth Paltrowkülföldi sztármenyasszonyszínésznősztár
0

Írta:

Nem kapkodta el a dolgot: szeptember végén volt az esküvője, de csak most osztott meg egy fotót „életük legjobb napjáról”.

Gwyneth Paltrow még szeptember utolsó hétvégéjén ment hozzá Brad Falchukhoz, ám az esküvőről nem posztolt – ha nem számítjuk a gyűrűs kezeikről készült fotóját –, egészen mostanáig. Pedig rengetegen voltak kíváncsiak arra, milyen ruhában ment férjhez a hollywoodi színésznő, és persze azt is szerették volna tudni az emberek, hogy ki tervezte a ruháját a nagy napra.

Nos, most minden kiderül: íme, Gwyneth a Valentino tervezője, Pierpaolo Piccioli által megálmodott menyasszonyi ruhában.

A színésznő nemcsak boldogságáért dolgozik meg a hétköznapokon, hanem alakjáért is sokat tesz – nem is csoda, ha évek óta az egyik legcsinosabb hollywoodi sztárnak számít. 2015 januárjára pedig minden addiginál vékonyabb lett – akkor állítólag tovább szigorított az étrendjén, ez állt a fogyás hátterében. A világsztár egyébként korábban is komoly szabályokat állított fel a táplálkozásban saját maga, és családja számára is.

Alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendet követ, mely mégis gazdag, ízletes és változatos étkezéseket tesz lehetővé. És még egy fontos szabályt betart, persze, többet is, de mi most ezt emelnénk ki: hogy sosem hagyja ki a reggelit, melynek során általában zöldséges omlettet eszik, mellé füstölt lazacot, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel.

És annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, a sztáranyuka úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, gyerekei egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.

Korábban elárulta, hogy szívesen írna egy harmadik szakácskönyvet is, annak ellenére, hogy 2014-ben állítólag 1.6 millió dolláros veszteséggel zárt Goop nevű életmód honlapja. Szerinte viszont nem az anyagiakon van a hangsúly, hanem azon, ki miben hisz – márpedig az egészség nála tényleg a legfontosabb, szó szerint.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sunbeam and #gsport

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés, Aug 15., 2018, időpont: 9:15 (PDT időzóna szerint)

Az Oscar-díjas színésznő egyébként nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett a szőke híresség rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X