Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő dolog derült ki Gwyneth Paltrow-ról és Brad Pittről

Meglepő dolog derült ki Gwyneth Paltrow-ról és Brad Pittről

angelina jolieBrad PittGwyneth Paltrowszakításszerelemsztárválás
0

Írta:

A híres exek ismét egymásra találtak?

Sokan sokfélét beszélnek Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról, illetve arról is, hogy a két híres színész hogy viseli a szakítást – egyesek szerint Angelina van rosszabbul, mások szerint Brad. Megint mások azt is tudni vélik, hogy Pitt nem egyedül vészeli át ezt az időszakot: az eonline azt pedzegette, hogy volt barátnője, Gwyneth Paltrow segít most neki tanácsokkal és lelki támasszal.

Hogy ez tényleg így van-e, vagy sem, azt nem tudjuk, de az tény, hogy ők ketten 1994-ben kezdtek randizni, és kapcsolatuk annyira komollyá vált, hogy egészen az eljegyzésig jutottak, de valami mégis elromlott köztük: 1997-ben szakítottak. Gwyneth 2002-ben összejött Chris Martinnal, a következő évben összeházasodtak, de alig több mint 10 év múlva, 2014 márciusában bejelentették, hogy náluk sem szólt örökre a boldogító igen.

Hogy a színésznő és egykori vőlegénye (aki még mindig nagyon vonzó) újra felmelegítették-e kapcsolatukat, azt nem tudjuk, mindenesetre az tény, hogy Gwyneth manapság talán még jobban néz ki, mint régen. Alakjára pedig büszke is, de időről időre tovább tökéletesíti: tavaly januárban például szigorú diéta eredményeképpen ismét leadott pár kilót, és valószínűleg az edzéseken is változtatott, mert a 2015. január végén készült képein vékonyabbnak is tűnt.

Azt nem tudjuk pontosan, milyen szigorításokkal érte el a kétgyerekes színésznő a további karcsúsodást – valószínűleg még kisebb adagokat fogyasztott mindenből, vagy este 6 után már egyáltalán nem evett – , de az biztos, hogy korábban is jó formában volt, hiszen az egészséges életmód egyik legismertebb követője Hollywoodban: odafigyel az edzésre, és a táplálkozásban is komoly szabályokat állított fel saját maga, és családja számára is.

Gwyneth alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendet követ, mely mégis gazdag, ízletes és változatos étkezéseket tesz lehetővé. És még egy fontos szabályt betart, persze, többet is, de mi most ezt emelnénk ki: hogy sosem hagyja ki a reggelit, melynek során általában zöldséges omlettet eszik, mellé füstölt lazacot, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel.

És annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, a sztáranyuka úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, gyerekei egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.

Nemrég elárulta, hogy szívesen írna egy harmadik szakácskönyvet is, annak ellenére, hogy 2014-ben állítólag 1.6 millió dolláros veszteséggel zárt Goop nevű életmód honlapja. Szerinte viszont nem az anyagiakon van a hangsúly, hanem azon, ki miben hisz – márpedig az egészség nála tényleg a legfontosabb, szó szerint.

Az Oscar-díjas színésznő egyébként nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett a szőke híresség rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X