Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie és a gyerekek is terápiára járnak

Angelina Jolie és a gyerekek is terápiára járnak

angelina jolieBrad Pittházasságszínésznőterápiaválás
0

Írta:

Sem Angelina, sem Brad nem jön ki jól a válásból, de a gyerekeket is megviseli a sztárpár szakítása.

Sok mindent lehet olvasni manapság Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról, de szerintünk egy dolog tény: ez a döntés nemcsak a sztárpárt viseli meg, hanem a gyerekeiket is: úgy tudjuk, nemcsak Angelina jár terápiára a válás bejelentése után, hanem a hat gyerkőc is. A legkisebbek – a színészpár ikrei – még így sem értik, mi folyik itt, és miért nincsenek együtt a szüleik.

A híres színésznő a DailyMail értesülései szerint kétszer is költözködött a gyerekekkel, miután nem tagadták tovább, hogy házassága Brad Pittel végleg zátonyra futott. Először egy malibui luxusvillába cuccoltak be, de ott szinte be sem rendezkedtek, máris mentek tovább Hidden Hillsbe, ami a nevének megfelelően a nyilvánosságtól tökéletesen elrejtett, magas kapukkal és kerítéssel védett otthonokat jelent.

Angelina úgy érzi, a gyerekek érdekében cselekedett, és jól tette, hogy mielőbb elköltöztek Bradtől, aki továbbra is Los Feliz-i ingatlanában lakik (most még). A gyerekek – Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), és a nyolcéves ikrek, Vivienne és Knox – találkozhatnak az apjukkal, de az első alkalommal mindenképp lesz velük egy terapeuta is, hogy jobban boldoguljanak ebben a helyzetben (ami nyilván mindenkinek új).

Angelina a hírek szerint először nagyon dühös volt Bradre, aki állítólag megcsalta őt, de most már lehiggadt, ügyvédei pedig azon dolgoznak, hogy a gyerekek érdekében a színésznő megegyezésre jusson leendő ex-férjével. Brad sincs valami jól állítólag, hiszen egyrészt hiányoznak neki a gyerekek, másrészt pedig bántja, hogy válásuk így ki lett teregetve a médiában, és szerinte mindenki félremagyarázta a dolgokat.

A rajongók biztosak abban, hogy Angelinát viseli meg jobban a helyzet. Sokan attól tartanak, tovább fogy, pedig már lassan így sem nagyon tud miből… A színésznő korábban igyekezett mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy elég elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

A hatgyerekes sztáranyuka azt mondja, fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Kedvenc ételei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X