Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie lepedőben lépett utcára

Angelina Jolie lepedőben lépett utcára

angelina jolieruhaszépségszínésznősztár
0

Írta:

Neked bejön Brad Pitt feleségének különleges szettje?

A világsztárok nem egyszer vállalnak be érdekes, mondhatni extrém szetteket, a díjátadókon és egyéb gálákon kívül akár az utcára is – őket nem zavarja, ha ezekben az öltözékekben mindenki őket nézi, sőt, sokan épp ezért választanak ilyen holmikat.

Angelina Jolie is így tett nemrég: a hírességet egy fehér összeállításban kapták lencsevégre, ami nekünk, hétköznapi embereknek leginkább arra hasonlított, mintha egy fehér lepedőbe vagy ágytakaróba burkolózva szaladt volna le a plázába a gyerekeivel. Persze ha több fotón, több szögből is megvizsgálod az outfitjét, akkor láthatod, hogy fehér ruhájára terített egy vajszínű kendőt, ami elől összefogva úgy néz ki, mintha csak egy nagy lepedő vagy takaró lenne.

A 41 éves színésznő egyesek szerint ebben a meglepő „ruházatban” is szuperül nézett ki, mások viszont úgy gondolják, hiba volt ezt választani – nem igaz, hogy nem lett volna más szerkója a plázázáshoz. Megint mások viszont inkább azzal vannak elfoglalva, hogy a színésznő örökbe fogadott gyerekei, a 11 éves Zahara és a 12 éves Pax már kész felnőttek.

De visszatérve Angelinára, a leggonoszabb kommentet még hadd idézzük outfitjét illetően: valaki azt írta, hol vannak a bárányok meg a pásztorbot. Mások viszont inkább azt emelik ki, jogosan, hogy még ebben a nagy lepelben sem tudta elrejteni a világ elől, hogy mennyire egészségtelenül sovány – sokan aggódnak érte, és arra várnak, mikor hízik végre ismét néhány kilót.

Angelina viszont igyekszik mindenkit megnyugtatni: az elmúlt hónapok során vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Bár most nem látszik, a hatgyerekes sztáranyuka azt mondja, fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Erre azért is ügyel, mert férje és gyerekek elé is finom, tápláló ételeket szeretni az asztalra tenni. Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

Miért ilyen sovány Angelina?

Vajon túlhajszoltság, egészségügyi gondok vagy lelki problémák állhatnak a színésznő túlzott soványságának hátterében, vagy más okok, amikre nem is gondolunk? Sokak szerint lelki és családi gondok miatt ennyire vékony. Reméljük, hamarosan jobbra fordulnak a dolgok, mert ha ez így megy tovább, annak nagy baj lehet a vége…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X