Főoldal > AKTUÁLIS > Csontsoványan, smink nélkül mutatkozott Angelina Jolie

Csontsoványan, smink nélkül mutatkozott Angelina Jolie

diétafogyássminkszépségszínésznősztár
0

Írta: and

Angelina Jolie legutóbb Ausztráliába látogatott családjával, hogy részt vegyen legújabb filmje

Angelina Jolie legutóbb Ausztráliába látogatott családjával, hogy részt vegyen legújabb filmje, az Unbroken bemutatóján. Sydneyben az Intercontinental Hotel elnöki lakosztályában szálltak meg, ami ugyan privát teraszokkal és –bejáratokkal rendelkezik, de a fotósoknak mégis sikerült lencsevégre kapniuk a kikötőt szemlélő, 39 éves színésznőt – méghozzá szinte teljesen smink nélkül.
 
angelinasovany2.jpg ()A többség egyetért abban, hogy a világsztár így is gyönyörű, sőt, egyesek azt mondják, a sok-sok festék nélkül még szebb és bájosabb a híresség. Angelina meglepetései azonban itt nem értek véget: később, a premieren egy pánt nélküli Gucci ruhában mutatta meg a világnak, hogy megint mennyire le van fogyva. Törékenységét látva a legtöbben aggódni kezdtek érte, sőt, voltak, akik egyenesen azt kérdezték, hogy ugye valaki ad enni a színésznőnek…
 
Angelina viszont igyekszik mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozza, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt. Olykor annyira belemerül a munkába és egyéb teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.
 
A színésznő úgy érzi, fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Erre azért is ügyel, mert férje és gyerekek elé is finom, tápláló ételeket szeretni az asztalra tenni.
 
Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg. Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.
 
angelinasovany3.jpg ()És bár az utóbbi időben ismét rengeteget dolgozik, intézkedik, a színésznő azért időről időre megtalálja a módját, hogy kikapcsolódjon a családjával valahol a nagyvilágban. Tavaly decemberben például egy hangulatos hajókiránduláson fotózták le őket, ahol szemmel láthatóan jól érezték magukat. Kíváncsiak vagyunk, vajon idén milyen adventi, illetve karácsonyi kikapcsolódást választ majd a nem éppen csipetnyi Jolie-Pitt csapat…
 
Lelki harmóniával az egészségért
Angelina is hisz abban, hogy aki lelkileg rendben van, az egészségesebb is. Ezért érzi nagyon fontosnak családja szeretetét, és azt, hogy Brad Pitt személyében megtalálta az igazit, akivel idén végre – 10 évnyi szerelem után – kimondták egymásnak a boldogító igent. „Brad nemcsak a szerelmem, hanem a legjobb barátom is” – mondta korábban a híres színészről a gyönyörű sztáranyuka.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X