Főoldal > EGÉSZSÉG > Angelina Jolie már csak 35 kiló!

Angelina Jolie már csak 35 kiló!

angelina jolieBrad Pittdiétafogyássoványszínésznősztár
0

Írta:

Angelina tovább fogy, orvoshoz kellene vinni

Három hónapja írtuk meg, hogy Angelina Jolie milyen soványnak tűnt az új Kung Fu Panda mozi bemutatóján, ám most legnagyobb megdöbbenésünkre azt olvastuk, hogy még tovább fogyott – a hírek szerint már csak 35 kiló!

Nem értjük, miért hajszolja ennyire a soványságot, vagy mi állhat annak hátterében, hogy ilyen sovány, de azt sem, hogy miért nem kér segítséget. Brad Pitt állítólag könyörög neki, hogy menjen orvoshoz, de Angelina hajthatatlan. Bárcsak valaki kézen fogná, beültetné egy kocsiba, és bevinné egy klinikára a már fájdalmasan sovány sztárt, még mielőtt valami nagy baj történik vele!

Angelina egyébként nemrég beszélt egészségéről egy interjúban. Sokak meglepetésére azt mondta, szereti a menopauzát: azt állítja, az elmúlt időszakban idősebbnek, felnőttebbnek, és sokkal nyugodtabbnak kezdte érezni magát, de ezzel nagyon elégedett, és már nem akar többé fiatal lenni.

Bár sok rajongó szerint példaértékű, amit az egészsége megőrzéséért tett, sokan aggódnak érte, és arra várnak, mikor hízik végre ismét néhány kilót. Angelina viszont igyekszik mindenkit megnyugtatni: az elmúlt hónapok során vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt. Olykor annyira belemerül a munkába és egyéb teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Bár most nem látszik, a hatgyerekes sztáranyuka azt mondja, fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Erre azért is ügyel, mert férje és gyerekek elé is finom, tápláló ételeket szeretni az asztalra tenni. Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

Miért ilyen sovány Angelina?

Vajon túlhajszoltság, egészségügyi gondok vagy lelki problémák állhatnak a színésznő túlzott soványságának hátterében, vagy más okok, amikre nem is gondolunk? Sokak szerint a lelki és családi gondok miatt ennyire vékony: férjével rengeteget veszekednek, és már a válás is szóba került. Reméljük, hamarosan jobbra fordulnak a dolgok, mert ha ez így megy tovább, annak nagy baj lehet a vége…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X