Főoldal > AKTUÁLIS > Látványosan lefogyott Gwyneth Paltrow

Látványosan lefogyott Gwyneth Paltrow

diétafogyásmakrobiotikus táplálkozássoványszépségsztárvékony
0

Írta: and

 Bár mindig azt hangoztatja, hogy az egészséges életmód híve, nem pedig a fogyókúr&aacute

 
Bár mindig azt hangoztatja, hogy az egészséges életmód híve, nem pedig a fogyókúráké, Gwyneth Paltrow januárban mégis úgy döntött, kicsit még szorosabbra húzza a nadrágszíjat – vagyis átmenetileg szigorított egy kicsit a diétáján.
 
Ennek pedig meg is lett az eredménye, hiszen alakja még vékonyabb lett, amit büszkén mutatott meg mexikói nyaralása során a közelben bóklászó fotósoknak. A képek elkészültek, felkerültek az internetre, és bizony a rajongók csak ámulnak, hogy a 42 éves sztár mennyire jól néz ki rajtuk.
 
gwynethbikini2.jpg ()Azt nem tudjuk pontosan, milyen szigorításokkal érte el a kétgyerekes színésznő a további karcsúsodást – valószínűleg még kisebb adagokat fogyasztott mindenből, vagy este 6 után már egyáltalán nem evett – , de az biztos, hogy korábban is jó formában volt, hiszen az egészséges életmód egyik legismertebb követője Hollywoodban: odafigyel az edzésre, és a táplálkozásban is komoly szabályokat állított fel saját maga és családja számára is.
 
Gwyneth alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendet követ, mely mégis gazdag, ízletes és változatos étkezéseket tesz lehetővé. És még egy fontos szabályt betart, persze, többet is, de mi most ezt emelnénk ki: hogy sosem hagyja ki a reggelit, melynek során általában zöldséges omlettet eszik, mellé füstölt lazacot, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel.
 
És annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, a sztáranyuka úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, gyerekei egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.
 
Nemrég elárulta, hogy szívesen írna egy harmadik szakácskönyvet is, annak ellenére, hogy tavaly állítólag 1.6 millió dolláros veszteséggel zárt Goop nevű életmód honlapja. Szerinte viszont nem az anyagiakon van a hangsúly, hanem azon, ki miben hisz – márpedig az egészség nála tényleg a legfontosabb, szó szerint.
 
Az Oscar-díjas színésznő egyébként nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett a szőke híresség rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X