Főoldal > AKTUÁLIS > 3 barna szépség Hollywoodból, akik 50 felett is topformában vannak

3 barna szépség Hollywoodból, akik 50 felett is topformában vannak

Cindy CrawfordHalle Berrykülföldi sztármodellsalma hayekszínésznősztár
0

Írta:

Szépségük és fittségük megkérdőjelezhetetlen, titkaikra pedig az egész világ kíváncsi – most eláruljuk neked is, amit nekünk sikerült megtudni.

1. Cindy Crawford – ha valaki, hát Cindy tudja, milyen a tökéletes modellforma! A titok nyitja egyrészt szinte biztosan a génekben rejlik – nézd csak meg a lányát, a modellként már szintén nagyon sikeres Kaia Gerbert –, másrészt pedig az odafigyelés és az állandóság kettősében. Cindy 20 éve ugyanarra az edzésrutinra esküszik, ami nála bevált – minek is változtatna ezen?! Emellé persze kiegyensúlyozott, átgondolt, nagyon egészséges táplálkozás is társul nála. Ami pedig szépségének megőrzését illeti, a szupermodell saját, Meaningful Beauty nevű márkájának krémeire, ránctalanító szérumaira, szemránckrémeire, fényvédő termékeire és a barna foltokra használt korrektoraira esküszik. Nála jobb reklámarcot keresve sem találhatott volna a márka!

2. Halle Berry – 52 éves lenne? Hát, az egykori Bond-lány akár manapság is tündökölhetne a képernyőn szexi csábító szerepben, ugyanis fantasztikusan néz ki! Azt mondja, fittségét és bőrének szépségét is a kardióedzéseknek köszönheti, ahol az izzadásnak hála a méreganyagok is gyorsan távoznak a testéből, másrészt pedig a Los Angeles-i bőrápolásszakértő, Olga Lorenncin szépítő termékeivel kenegeti magát.

3. Salma Hayek – szinte hihetetlen, hogy Salma 51 éves, ugye? Az pedig szintén csodálatra méltó, hogy ez mennyire nem bizonytalanítja őt el egy olyan világban, ahol mindenkinek örökké fiatalnak „kell” lennie (szerintünk nyilván nem, de Hollywoodban a többség szerint máig eszerint mennek a dolgok). A színésznő büszke magára, elért eredményeire és arra, hogy megállta a helyét egy olyan kemény világban is, mint amilyen a show business. Szerintünk emellett szépségére, fittségére és remek hozzáállására is büszke lehet. „Egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Szeretek enni, és a jó borokból is szívesen iszom egy-egy pohárral. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem – árulta el, hozzátéve, hogy a mértéktartásra és a kiegyensúlyozottságra azért figyel. – Ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X