Főoldal > AKTUÁLIS > Salma Hayek átlátszó topban sétálgatott

Salma Hayek átlátszó topban sétálgatott

átlátszó felsőfarmerHollywoodsalma hayekszínésznősztárvilágsztár
0

Írta:

A világsztár lazára vette a figurát – talán túlságosan is. Te mit gondolsz erről a szettről?

Salma Hayek időről időre megcáfolja, hogy már 50 éves is elmúlt. A mexikói színésznőt nemrég például New Yorkban kapták lencsevégre, amikor a Met-gála előtt kimozdult egy kicsit a férjével az általuk választott hotelből.

A rajongókat megosztja az a szett, amit Salma erre az estére választott. Egyesek szerint fantasztikusan néz ki, mások viszont úgy gondolják, sem a korához, sem alacsony termetéhez sem passzol ez a farmernadrág, és talán az átlátszó póló is túlzás egy kicsit.

Az 51 éves sztár viszont szemmel láthatóan nem törődik másokra, ugyanakkor boldog és büszke az alakjára. Ezekért az idomokért meg is kell dolgoznia: ez nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

„Egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban Salma.

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje és kislányuk, Valentina társaságában találja meg. „Szerintem akkor leszel a legboldogabb, ha nem csak magadra figyelsz, és nem irigykedsz más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – mondta korábban.

Persze ezt nem könnyű megtenni, főleg nem annak a nőnek, aki saját elmondása szerint a legrosszabb életkorban van. „Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – állította egy régebbi interjúban.

WEST HOLLYWOOD, CA - JANUARY 27:  Actress Salma Hayek attends Harper's Bazaar Celebrates 150 Most Fashionable Women at Sunset Tower Hotel on January 27, 2017 in West Hollywood, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Nemrég pedig mindenki számára még szimpatikusabb lett, amikor egy magazinnak elárulta, hogy neki is vannak szörnyű napjai – egyszer fenn, máskor lenn, hiszen egyik nap elégedettebb magával, másnap pedig borzalmasnak látja a testét.

„Akkor fel kell kelned, és a saját műalkotásoddá kell válnod. Persze, tudom, én is szívesebben lustálkodnék a saját kis világomban, de nem lehet. Össze kell szednem magam, és ünnepelnem kell az életet, meg azt, aki vagyok. Mert ez mindannyiunk saját, személyes élménye – ezt csak mi élhetjük át, nem teszi meg helyettünk senki” – mondta Salma Hayek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X