Főoldal > AKTUÁLIS > Salma Hayek elárulta különös titkát

Salma Hayek elárulta különös titkát

családgyereksalma hayekszépségszínésznősztártitok
0

Írta:

A híres színésznő nemrég meglepő dolgot mondott.

Mivel Salma Hayek tíz éve az üzletember François-Henri Pinault felesége, és egy 10 éves kislány, Valentina anyukája, na és persze emellett elfoglalt dolgozó nő is, sokan kérdezik tőle, hogyan tudja összeegyeztetni a szerepeket, és mi a jó házasság titka.

A színésznő erre nemrég meglepő dolgot mondott egy interjúban: elárulta, hogy gyakorlatilag nem élnek társasági életet – ehelyett férjével inkább egymásra koncentrálnak, és együtt töltik szabadidejüket. Olykor kettesben, olykor pedig a lányukkal szerveznek programokat, és Salma elmondása szerint ezért nagyon is megérte beáldozni a nagy baráti körrel töltött estéket.

Ha élnének társasági életet, akkor biztos, hogy Salma lenne a középpontban – egyrészt mesés karrierje miatt, másrészt pedig annak köszönhetően, hogy csodásan néz ki! A világsztár büszke lehet a vonalaira, de ezért meg is kell dolgoznia: nem elég, hogy szerencsés géneket örökölt, hanem tennie is kell egy kicsit a tökéletes formákért. Ez nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

„Egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban Salma.

WEST HOLLYWOOD, CA - JANUARY 27:  Actress Salma Hayek attends Harper's Bazaar Celebrates 150 Most Fashionable Women at Sunset Tower Hotel on January 27, 2017 in West Hollywood, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje, a francia üzletember Francois Henri Pinault és tündéri kislányuk, Valentina társaságában találja meg.

„Szerintem akkor leszel a legboldogabb, ha nem csak magadra figyelsz, és nem irigykedsz más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – mondta korábban.

Persze ezt nem könnyű megtenni, főleg nem annak a nőnek, aki saját elmondása szerint a legrosszabb életkorban van. „Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – állította egy régebbi interjúban.

Nemrég pedig mindenki számára még szimpatikusabb lett, amikor egy magazinnak elárulta, hogy neki is vannak szörnyű napjai – egyszer fenn, máskor lenn, hiszen egyik nap elégedettebb magával, másnap pedig borzalmasnak látja a testét.

„Akkor fel kell kelned, és a saját műalkotásoddá kell válnod. Persze, tudom, én is szívesebben lustálkodnék a saját kis világomban, de nem lehet. Össze kell szednem magam, és ünnepelnem kell az életet, meg azt, aki vagyok. Mert ez mindannyiunk saját, személyes élménye – ezt csak mi élhetjük át, nem teszi meg helyettünk senki” – mondta.

Fotó: People


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X