Főoldal > AKTUÁLIS > Salma Hayek virágmintás ruhában domborít

Salma Hayek virágmintás ruhában domborít

oscar-díjsalma hayekszínésznőtest
0

Írta:

A 49 éves színésznő ismét tündökölt.

Nem győzünk ámulni és bámulni, ha egy-egy gála vagy fotózás után megpillantjuk a képeken Salma Hayeket, hiszen a színésznő az ötödik iksz közelében is csodálatosan néz ki. Így volt ez legutóbb a The Prophet című animációs film Mexikóban szervezett fotós eseményén is, ahol a világsztár egy fekete alapon fehér virágmintás ruhában jelent meg – és ejtette ámulatba a jelenlévőket. Ugyanis Salma nemcsak hogy elbűvölő volt ebben a ruhában, hanem nőies alakját is büszkén mutatta meg a világnak.

A színésznő egyébként büszke lehet homokóra alakjára, de ezért meg is kell dolgoznia: nem elég, hogy szerencsés géneket örökölt, hanem azért tennie is kell egy kicsit. Ez nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

„Egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban.

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje, a francia üzletember Francois Henri Pinault és tündéri kislányuk, Valentina társaságában találja meg.

„Szerintem akkor leszel a legboldogabb, ha nem csak magadra figyelsz, és nem irigykedsz más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – mondta korábban, extra boldogságtippként és útravalóként mindannyiunknak Salma Hayek.

A világ legszerencsésebb asszonya?

Bár úgy tűnik, mindene megvan, és elégedett lehet a külsejével is, a gyönyörű és szexi sztár tele van komplexusokkal. „Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – állította egy régebbi interjúban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X