Főoldal > AKTUÁLIS > Salma Hayek egyszerű szettben is gyönyörű

Salma Hayek egyszerű szettben is gyönyörű

alakdiétaedzésétkezésfilmfogyásöltözéksalma hayekszínésznősztártest
0

Írta: and

Egyszerű és nagyszerű – szerintünk akár ez is lehetett Salma Hayek jelmondata azon a napon, amikor fekete-fehér cs&

Egyszerű és nagyszerű – szerintünk akár ez is lehetett Salma Hayek jelmondata azon a napon, amikor fekete-fehér csíkos felsőben és fekete nadrágban jelent meg New Yorkban, egy rendezvényen.

A 48 éves színésznő egy csinos magassarkúval, visszafogott ékszerválasztással, szépen sminkelt szemekkel és vörös rúzzsal tette teljessé szettjét, amiben egyszerűen nem lehetett nem megbámulni őt.

A színésznő kétségtelenül szerencsés géneket örökölt. De homokóra-alakjáért – a jó gének és a már emlegetett szerencse mellett – saját bevallása szerint olykor meg is dolgozik egy kicsit, ami nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

„Bár egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Mert imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban.

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

salmah2.jpg ()

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje, a francia üzletember Francois Henri Pinault és tündéri kislányuk, Valentina társaságában találja meg.

 „Szerintem akkor leszel a legboldogabb, ha nem csak magadra figyelsz, és nem irigykedsz más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – mondta korábban, extra boldogságtippként és útravalóként mindannyiunknak Salma Hayek.

Hollywood legkomplexusosabb színésznője
Akár hiszed, akár nem, a gyönyörű és szexi sztár tele van komplexusokkal, és nagyon elégedetlen magával. „Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – állította egy régebbi interjúban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X