Főoldal > SZÉPSÉG > 5 hihetetlen hollywoodi szépségtrükk, ami szerencsére már kiment a divatból

5 hihetetlen hollywoodi szépségtrükk, ami szerencsére már kiment a divatból

Hollywoodszépségtrükk
0

Írta:

A régi hollywoodi ikonok nagyon sokat szenvedtek, hogy tökéletesen léphessenek a vörös szőnyegre.

A régi szép időkben nem egyszer sokkoló trükköket vettetek be a nagy hollywoodi filmcsillagok, hogy mindenki ámuldozzon szemkáprázatató szépségükön. Most megmutatjuk, hogy milyen hihetetlen trükkökhöz folyamodtak!

  1. Tű segítségével választották el a szempilláikat egymástól

    Ez volt Audrey Hepburn egyik kedvenc trükkje, ugyanis az említett módszer segítségével érte el, hogy nagy őzikeszemei legyenek. De hogyan működött pontosan ez a trükk? Először is szempillafestéket vitt a tövekre, majd egy tűvel elválasztotta a szempilláit, hogy elkerülje a csomókat.

  2. Nagyon szűk fehérneműt hordtak

    A nők hegyes párnás melltartót, magas derekú bugyit, valamint fűzőt viseltek. Így érték el, hogy gyönyörű, íves legyen a testformájuk.

  3. Beöntéssel akartak fogyni

    Igen, jól olvastad… Egyes hollywoodi színésznők, közöttük Mae West is gyakran folyamodott ehhez a módszerhez. Miért? Mert azt gondolták, hogy, ez a trükk eltávolítja a mérgező anyagokat a testből, valamint, hogy segít megőrizni a karcsú alakot. Ugyanakkor nincs tudományos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy ennek az eljárásnak valódi hatása lenne.

  4.  Hajmosás komlóval és árpamalátával

    Marilyn Monroe és Audrey Hepburn is komlós és árpamaláta sampont használtak, hogy dúsabbnak és egészségesebbnek tűnjön a hajuk.
  5. Viszlát szemöldök!

    Az 1930-as években nagyon divatos volt a magasan elhelyezkedő, kerek szemöldök, amit ceruzával rajzoltak meg a nők. Ebből következik, hogy leborotválták a sajátjukat, majd szemöldököt rajzoltak maguknak…

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X