Főoldal > AKTUÁLIS > Salma Hayek azt hitte, megcsalja a férje

Salma Hayek azt hitte, megcsalja a férje

férjházasságmegcsalássalma hayekszerelemszínésznősztár
0

Írta:

A világszép színésznő dühös lett, amikor azt hitte, felszarvazták.

Még a világ leggyönyörűbb színésznői is aggódnak néha amiatt, hogy mi van akkor, ha párjuk már nem találja őket elég kívánatosnak, vagy épp már el is kezdett valaki mással találkozgatni a hátuk mögött. Nos, Salma Hayek sem kivétel ezalól – nemrég Jimmy Fallon The Tonight Show-jában járt, ahol bevallotta: belenézett férje, François-Henri Pinault telefonjába, és hirtelen azt hitte, az ura megcsalja őt.

Salma azt látta, hogy egy bizonyos Elena jelezte a férjének, hogy folytatniuk kellene már az angol nyelvleckéket. A színésznő ettől dühbe gurult, de a vacsoráig valahogy kibírta, hogy ne szegezze férjének a kérdést: most akkor mi van?! Ő viszont megnyugtatta – nincsen semmiféle Elena, csak egy Elsa nevű alkalmazás jelzett neki, amivel az angol kiejtését csiszolgathatja egy kicsit bármelyik felhasználó.

Persze, mi nem is értjük, hogyan fordulhatott meg Salma fejében, hogy az ura kikacsintgatna a kapcsolatukból, hiszen a mexikói színésznő negyven felett is igazi álomnő – csodásan néz ki! Büszke is lehet a vonalaira, de ezért meg is kell dolgoznia: nem elég, hogy szerencsés géneket örökölt, hanem tennie is kell a tökéletes formákért. Ez nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

„Egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban Salma.

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje és kislányuk, Valentina társaságában találja meg. „Szerintem akkor leszel a legboldogabb, ha nem csak magadra figyelsz, és nem irigykedsz más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – mondta korábban.

Persze ezt nem könnyű megtenni, főleg nem annak a nőnek, aki saját elmondása szerint a legrosszabb életkorban van. „Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – állította egy régebbi interjúban.

salma2.jpg ()

Nemrég pedig mindenki számára még szimpatikusabb lett, amikor egy magazinnak elárulta, hogy neki is vannak szörnyű napjai – egyszer fenn, máskor lenn, hiszen egyik nap elégedettebb magával, másnap pedig borzalmasnak látja a testét.

„Akkor fel kell kelned, és a saját műalkotásoddá kell válnod. Persze, tudom, én is szívesebben lustálkodnék a saját kis világomban, de nem lehet. Össze kell szednem magam, és ünnepelnem kell az életet, meg azt, aki vagyok. Mert ez mindannyiunk saját, személyes élménye – ezt csak mi élhetjük át, nem teszi meg helyettünk senki” – mondta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X