Főoldal > AKTUÁLIS > Feldíszítették a Kensington-palota előtti karácsonyfát

Feldíszítették a Kensington-palota előtti karácsonyfát

Harry hercegkarácsony 2018karácsonyfaKatalin hercegnéKate MiddletonMeghan MarkleVilmos herceg
0

Írta:

A Katalin, Meghan, Harry és Vilmos otthona előtt álló kilenc méter magas fát nem lehet nem megcsodálni – elképesztően gyönyörű!

Klasszikus és elegáns. Nekünk ezek a jelzők jutottak eszünkbe a Kensington-palota előtt álló gyönyörű karácsonyfáról, amit néhány napja díszítettek fel – mint az az alábbi videóból is kiderül, szinte egy kisebb csapatot kellett toborozni a munkára, és valószínűleg nem is végeztek vele egy óra alatt.

A végeredmény viszont valószínűleg nemcsak a járókelők szívét tölti majd el melegséggel így karácsony közeledtével, hanem Katalin hercegné, Meghan Markle, Harry és Vilmos hercegek arcára is mosolyt csal. A két hercegi pár egyébként a hírek szerint növekvő feszültségben él egymás mellett az utóbbi időben, és azt olvastuk, a karácsonyt is igyekeznek külön tölteni egymástól, amennyire lehet… de talán az ünnepek közeledtével egy kicsit mégis elcsitulnak a lehetséges ellentétek, és mindenki igyekszik majd kicsit a szépre, a jóra koncentrálni.

Meghan például nagyon boldog lehet, hiszen álomesküvője után elég gyorsan összejött a baba is – Harry herceggel első gyermeküket várják. A hercegné aktív kismama – várandósan sem állt le a mozgással –, de ez nem is csoda, hiszen a sport évtizedek óta az élete része: gyerekkora óta a jóga szerelmese. Anyukája jógaoktató, így hát – ahogy ő is fogalmazott nemrég – ez a mozgásforma valósággal a vérében van.

És ő is biztos abban, hogy erejét, rugalmasságát, lazítási és összpontosítási képességét is kedvenc mozgásformájának köszönheti. Az pedig, hogy jól alszik és boldog embernek vallja magát, már „csak” egy kis plusz – vagy inkább nagy plusz –, amit a jóga adott neki.

Persze nemcsak a jógának köszönheti szuper alakját. Harry herceg felesége más mozgásformákat is szeret – például a futást –, emellett pedig az étkezésre is ügyel: próbál olyan tisztán étkezni, amennyire csak lehet.

Meghan próbálja kerülni azokat az ételeket, amikről észrevette, hogy a fogyasztásuk eltelítődik a gyomra, és lomhának érzi magát. „Hétköznapokon próbálom betartani a vegán étrendet, és amikor csak lehet, friss zöld smoothie-t iszom, de hétvégén is főleg halat és zöldségeket eszem. Ez nem jelenti azt, hogy mindig nemet tudnék mondani a kedvenc finomságaimra” – mondta.

Bizony: ő is tudja, hogy nem attól lesz boldog, ha csak halat eszik zöldségekkel, úgyhogy olykor megiszik egy pohár bort, vagy rendesen megszórja sajttal a tésztát, amit vacsorára választott magának. A lényeg szerinte is a mértékletességen van, nem pedig azon, hogy mindig minden finom falatot elutasíts.

Meghan számára sem a szabályok, sem a rutin nem nyűg. Sőt, ő eddig is úgy élt, hogy azt vallotta: a rutin igenis fontos. Szerinte egy zsúfolt napon is nyugodtabb és összeszedettebb leszel, ha pontosan tudod, mikor mi a dolgod, mit teszel vagy eszel.

Amikor forgatott, ébredés után rendszerint egy pohár langyos citromos vizet ivott, majd reggelire zabkását evett. Ez egész délelőttre feltöltötte őt energiával, és nem farkaséhesen esett neki ebédnél a svédasztalnak, hanem legtöbbször beérte egy salátával, vacsorára pedig általában egy tányér tésztát rendelt.

A hercegné hétvégenként általában omlettet reggelizik, tenger gyümölcseit ebédel és levest vacsorázik. Ha ideje engedi, ő főz, mert így pontosan tudja, hogy mi, illetve miből mennyi kerül az ételbe, amit megeszik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X