Főoldal > AKTUÁLIS > Hosszú Katinkával csobbant Mihalik Enikő

Hosszú Katinkával csobbant Mihalik Enikő

Hosszú Katinkamagyar modellMihalik Enikőmodellolimpiai bajnoksportsportolószexisztárúszásvilágbajnok
0

Írta:

A magyar modell nem érte be kevesebbel, a legjobbtól tanult.

A Cosmopolitan Teszter magazin két címlaplánya, Mihalik Enikő és Hosszú Katinka igencsak összebarátkozhatott a közös munka során, ugyanis – mint Enikő Instagramjáról megtudtuk – a magyar modell az uszodába is elkísérte a világklasszis sportolónőt, hogy ellessen néhány profi úszótrükköt tőle.

„Hosszú Katinka, a háromszoros olimpiai és hétszeres világbajnok úszózseni avatott be a profi úszás rejtelmeibe. A helyes rajtolástól az úszósapka felvételéig mindent megmutatott es közben szuperul szórakoztunk” – írta Instagramján a modell.

Enikő egyébként is szeret sportolni: heti 4-5 alkalommal edz, ahogy az ideje engedi, és rendszerint előre meg kell tervezni, hogy mikor mit csinál. Mivel sokat utazik, személyi edzője gyakran elküldi neki, milyen feladatokat végezhet – ezek egy részét felszerelés nélkül, a hotelszobájában is meg tudja csinálni, máskor pedig rosszabb felszereltségű konditermekhez igazodnak. Bár rendszerint egyedül edz, Enikő szívesen jár csoportos órákra is. Egyik kedvence a soul cycle, de szívesen kipróbál más mozgásformákat is.

Ami pedig az egészséges táplálkozást illeti, a magyar modell erre is odafigyel, sőt, az új kihívásoktól sem fél: legutóbb – ahogy mi is megírtuk – 30 napra vegetáriánus lett. Erre elmondása szerint néhány kilós súlyfeleslege miatt leginkább szükség, de mi nem is értjük, miről beszél…

Enikő életében egyébként elég régóta fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás. A coveteur.com –nak is elmondta korábban, hogy nagyon figyel arra, milyen „üzemanyaggal” működteti a testét. „Nagyon egészségesen táplálkozom, és még akkor is erre törekszem, ha épp korlátozottak a lehetőségeim. Inkább eszem egy adag zsírosabb ételből egy picit, mint hogy a csábító zsírmentes címkének bedőlve ismeretlen vegyszerekkel tömjem magam. Továbbá abban is hiszek, hogy ha rendesen táplálkozunk, nincs szükség extra vitaminokra, vasra, stb” – nyilatkozta.

A modell tehát nemet mond az ismeretlen adalékanyagokra és a különböző vitaminbogyókra is, de valamit nehezen tud visszautasítani. Ez pedig nem más, mint a mézzel édesített görög joghurt, illetve a mogyorófélék, amiket finom ízük mellett magas vas-, protein- és hasznos zsírtartalma miatt is szeret.

„Az Edamame bab (zöld szójabab héjában főzve), répa, alma, mogyoróvaj meg az étcsoki is szuper, de az igazi gyengém a medvecukor. Erre soha nem tudok nemet mondani” – árulta el a modell, akinek az olasz konyha és a sushi mellett természetesen a magyar konyha, na meg a gulyás még mindig nagy kedvence.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X