Főoldal > AKTUÁLIS > Jenna Dewan és új pasija az Instagramon sem állnak le a flörtöléssel

Jenna Dewan és új pasija az Instagramon sem állnak le a flörtöléssel

Channing TatumJenna DewanJessie Jkülföldi sztárszerelemszínésznősztársztárpárúj szerelem
0

Írta:

Dúl a szerelem, ez nem is lehet vitás.

Miután Channing Tatum összejött Jessie J-vel, és a hírek szerint nagyon odavannak egymásért, szerintünk szinte természetes, hogy Channing egykori nagy szerelme, Jenna Dewan is forró szerelemre gyúlt valaki iránt: az illető neve Steve Kazee, 43 éves és színész a Broadway-n, de talán ennél is érdekesebb, hogy amióta felvállalták kapcsolatukat, mindig és mindenhol flörtölnek egymással.

Még az Instagramon is, ahol Jenna nemrég arról kérdezte követőit, hogy megtalálták-e már a kedvencüket a Danskinnek tervezett sportos kollekciójából, és Steve naná, hogy válaszolt: „igen, én megtaláltam” – írta, nyilván a színésznőre utalva.

A gyönyörű színésznő egyébként érthető, ha szintén továbblépett – bár sokan nem értik, miért Steve Kazee a választottja, hiszen bárkit megkaphatna, akit csak akar, ő viszont köszöni szépen, most végre boldog. De persze a nagy szerelemben sem felejti el, hogy magára is figyelnie kell – kiegyensúlyozottságának ez az egyik alapja -, így továbbra is rendszeresen sportol és figyel a táplálkozásra is. Ennek köszönhetően topformában van: alakjára pillantva nem az jut eszünkbe, hogy kisgyerekes anyuka, alakja ugyanis abszolút nem „mamis”.

És ha már a babát említettük, Jenna azt sem tagadja, hogy alakja megőrzésében fontos volt a terhesség alatti aktív életmódja is. A szülés után pedig – dietetikusa tanácsát követve – nem sietett a diétával és a sporttal, hanem az volt számára a legfontosabb, hogy minél jobban ki tudja használni a kisbabájával töltött időt.

Külföldi lapok úgy tudják, hogy a terhessége alatt is figyelt magára, ami elsősorban egészséges étrendje betartását és sok mozgást jelentett számára. Rendszeresen lejárt az edzőterembe, ahol kímélőbb, kevésbé intenzív edzésekre vállalkozott, a mozgás örömét viszont így is átélhette.

Edzésprogramjában továbbra is szerepelt egyik kedvenc mozgásformája, a Pilates, amit másik kedvencével, a tánccal egészített ki. Ez utóbbi biztosan nagyon hiányzott volna neki, hiszen korábban modellként és táncosként is dolgozott, így ez a mozgásforma a lételeme.

Nagy pocakkal viszont már nem biztos, hogy minden mozdulat jól esett volna neki, ezért a táncórákon nagyon visszafogta a mozgás intenzitását. Az utolsó hetekben pedig szinte csak jógázott: speciális, kismamáknak ajánlott gyakorlatokat végzett.

Jenna a táplálkozásban is tudatos maradt. Igyekezett minél több zöldséget és gyümölcsöt enni – akár főétkezések, akár tízórai vagy uzsonna idején. Ha pedig némi kényeztetésre vágyott, egy-egy bagelt fogyasztott. Ez, mivel péksütemény, elég magas kalóriatartalmú étel, de dietetikusa is megnyugtatta: nem kell aggódnia, mert a kismamáknak úgyis több kalóriára van szükségük.

Jenna egyébként a terhessége előtt is imádott edzeni, és a szülés után pár hónappal visszatért kedvenc módszereihez. „Tracy Anderson módszerét követem, és ha utazom, a DVD-it viszem magammal. Néha pedig elmegyek Channinggal crossfit edzésre” – árulta el akkor a híresség.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X