Főoldal > AKTUÁLIS > Miért válik Jenna Dewan és Channing Tatum?

Miért válik Jenna Dewan és Channing Tatum?

Channing TatumforgatásHollywoodJenna DewanJenna Dewan Tatumkülföldi sztárStep Upszínészsztárvilágsztár
0

Írta:

Mindenki meglepődött, amikor a színészpár kilenc év házasság után bejelentette, hogy külön utakra indulnak.

Channing Tatum és Jenna Dewan 2006-ban a Step Up forgatásán ismerkedtek meg, és mint az Hollywoodban oly gyakori, egymásba szerettek. 2009-ben volt az esküvőjük, és egy kislányuk született, Everly, aki már ötéves.

Ők tényleg igazi boldog mintacsaládnak számítottak, a rajongók imádták őket együtt, ám nem is olyan régen a pár bejelentette: külön utakra indulnak. Mindketten a következő bejegyzést osztották meg Instagramon.

Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2018, időpont: 6:13 (PDT időzóna szerint)

Azt pontosan nem lehet tudni, mi vezetett addig, hogy Jenna és Channing elválnak, de a dologgal kapcsolatban máris megindultak a találgatások. Egyesek szerint annak a névtelenül nyilatkozó barátnak van igaza, aki szerint azért mennek szét, mert alig találkoztak az elmúlt időszakban: Channing nagyon sokat dolgozott és dolgozik.

Persze hollywoodi körökben sosem lehet kizárni, hogy valaki hirtelen belehabarodott valaki másba, ezért ér véget akár a legboldogabbnak tűnő álomházasság is, de szerintünk Jennáéknál nem ez a helyzet. Channing bolond lenne, ha más nővel hetyegett volna, amikor gyönyörű és szupercsinos felesége várta haza. Akiről egyébként nem az jut eszünkbe, hogy kisgyerekes anyuka, alakja ugyanis abszolút nem „mamis”.

És ha már a babát említettük, Jenna azt sem tagadja, hogy alakja megőrzésében fontos volt a terhesség alatti aktív életmódja is. A szülés után pedig – dietetikusa tanácsát követve – nem sietett a diétával és a sporttal, hanem az volt számára a legfontosabb, hogy minél jobban ki tudja használni a kisbabájával töltött időt.

Külföldi lapok úgy tudják, hogy a terhessége alatt is figyelt magára, ami elsősorban egészséges étrendje betartását és sok mozgást jelentett számára. Rendszeresen lejárt az edzőterembe, ahol kímélőbb, kevésbé intenzív edzésekre vállalkozott, a mozgás örömét viszont így is átélhette.

Edzésprogramjában továbbra is szerepelt egyik kedvenc mozgásformája, a Pilates, amit másik kedvencével, a tánccal egészített ki. Ez utóbbi biztosan nagyon hiányzott volna neki, hiszen korábban modellként és táncosként is dolgozott, így ez a mozgásforma a lételeme.

Nagy pocakkal viszont már nem biztos, hogy minden mozdulat jól esett volna neki, ezért a táncórákon nagyon visszafogta a mozgás intenzitását. Az utolsó hetekben pedig szinte csak jógázott: speciális, kismamáknak ajánlott gyakorlatokat végzett.

Jenna a táplálkozásban is tudatos maradt. Igyekezett minél több zöldséget és gyümölcsöt enni – akár főétkezések, akár tízórai vagy uzsonna idején. Ha pedig némi kényeztetésre vágyott, egy-egy bagelt fogyasztott. Ez, mivel péksütemény, elég magas kalóriatartalmú étel, de dietetikusa is megnyugtatta: nem kell aggódnia, mert a kismamáknak úgyis több kalóriára van szükségük.

Jenna egyébként a terhessége előtt is imádott edzeni, és a szülés után pár hónappal visszatért kedvenc módszereihez. „Tracy Anderson módszerét követem, és ha utazom, a DVD-it viszem magammal. Néha pedig elmegyek Channinggal crossfit edzésre” – árulta el akkor a híresség.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X