Főoldal > AKTUÁLIS > Channing Tatum meztelen képet osztott meg a nejéről

Channing Tatum meztelen képet osztott meg a nejéről

Channing TatumfotóJenna Dewan Tatummeztelenszerelemszínészszínésznő
0

Írta:

A jóképű sztár intim fotót posztolt Instagramon feleségéről, Jennáról.

Sokan vágynak olyan házasságra, mint amilyen Channing Tatum és Jenna Dewan-Tatum kapcsolata. A színészpár ugyanis nemcsak imádja egymást, hanem abból sem csinálnak titkot, hogy szuper a szexuális életük, és nagyon bejön nekik a párjuk teste is. Ezt bizonyítja, hogy Channing büszkén osztott meg feleségéről egy fekete-fehér fotót a Golden Globe díjátadó gála after partija előtt, amikor otthon pihengettek – és Jenna ezt szó szerint egy szál semmiben tette.

De nincs is ezzel semmi baj, hiszen a színésznő remekül néz ki – vonalait elnézve egyikünknek sem az jut eszébe, hogy kisgyerekes anyuka (a pár kislánya, Everly 3 és fél éves). És ha már a babát említettük, Jenna azt sem tagadja, hogy alakja megőrzésében fontos volt a terhesség alatti aktív életmódja is. A szülés után pedig – dietetikusa tanácsát követve – nem sietett a diétával és a sporttal, hanem az volt számára a legfontosabb, hogy minél jobban ki tudja használni a kisbabájával töltött időt.

Nap time = The Best Time ???

Channing Tatum (@channingtatum) által közzétett fénykép, 2017. Jan 8., 19:20 PST

Külföldi lapok úgy tudják, hogy a terhessége alatt is figyelt magára, ami elsősorban egészséges étrendje betartását és sok mozgást jelentett számára. Rendszeresen lejárt az edzőterembe, ahol kímélőbb, kevésbé intenzív edzésekre vállalkozott, a mozgás örömét viszont így is átélhette.

Edzésprogramjában továbbra is szerepelt egyik kedvenc mozgásformája, a Pilates, amit másik kedvencével, a tánccal egészített ki. Ez utóbbi biztosan nagyon hiányzott volna neki, hiszen korábban modellként és táncosként is dolgozott, így ez a mozgásforma a lételeme.

Nagy pocakkal viszont már nem biztos, hogy minden mozdulat jól esett volna neki, ezért a táncórákon nagyon visszafogta a mozgás intenzitását. Az utolsó hetekben pedig szinte csak jógázott: speciális, kismamáknak ajánlott gyakorlatokat végzett.

Jenna a táplálkozásban is tudatos maradt. Igyekezett minél több zöldséget és gyümölcsöt enni – akár főétkezések, akár tízórai vagy uzsonna idején. Ha pedig némi kényeztetésre vágyott, egy-egy bagelt fogyasztott. Ez, mivel péksütemény, elég magas kalóriatartalmú étel, de dietetikusa is megnyugtatta: nem kell aggódnia, mert a kismamáknak úgyis több kalóriára van szükségük.

A Step Up és az American Horror Story színésznőjét egyébként férje is mindenben támogatta: Channing a táplálkozást illetően is Jenna mellett állt, és azt mondta, teljesen feleségére bízza, mit szeretne enni várandóssága idején. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy ha a sztárkismama többet hízott volna, férjének akkor is ő lenne a legszebb a világon.

Jenna egyébként a terhessége előtt is imádott edzeni, és a szülés után pár hónappal visszatért kedvenc módszereihez. „Tracy Anderson módszerét követem, és ha utazom, a DVD-it viszem magammal. Néha pedig elmegyek Channinggal crossfit edzésre” – árulta el a híresség.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X