Főoldal > AKTUÁLIS > Anya lett a gyönyörű színésznő

Anya lett a gyönyörű színésznő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Számos kismama esik abba a hibába, hogy amint biztossá válik a terhességük, rászabadulnak a kaló

Számos kismama esik abba a hibába, hogy amint biztossá válik a terhességük, rászabadulnak a kalóriadús ételekre, és szinte teljesen leállnak a mozgással. Később pedig elég nehezen tudják leadni a felszedett pluszsúlyt. Channing Tatum felesége, Jenna Dewan-Tatum viszont várandóssága kilenc hónapja során is aktív kismama maradt, ráadásul az étrendjét sem változtatta meg döntően.

A 32 éves sztárkismama május 31-én adott életet kislányuknak, aki az Everly nevet kapta. A baba születése után pedig – dietetikusa tanácsát követve – nem fog sietni a diétával és a sporttal, hanem az lesz számára a legfontosabb, hogy minél jobban ki tudja használni a kisbabájával töltött időt.

A szép színésznőről külföldi lapok úgy tudják, hogy a terhessége alatt is figyelt magára, ami elsősorban egészséges étrendje betartását és sok mozgást jelentett számára. Rendszeresen lejárt az edzőterembe, ahol kímélőbb, kevésbé intenzív edzésekre vállalkozott, a mozgás örömét viszont így is átélhette.

Edzésprogramjában továbbra is szerepelt egyik kedvenc mozgásformája, a Pilates, amit másik kedvencével, a tánccal egészített ki. Ez utóbbi biztosan nagyon hiányzott volna neki, hiszen korábban modellként és táncosként is dolgozott, így ez a mozgásforma a lételeme.

jenna2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nagy pocakkal viszont már nem biztos, hogy minden mozdulat jól esett volna neki, ezért a táncórákon nagyon visszafogta a mozgás intenzitását. Az utolsó hetekben pedig szinte csak jógázott: speciális, kismamáknak ajánlott gyakorlatokat végzett.  

Jenna a táplálkozásban is tudatos maradt. Igyekezett minél több zöldséget és gyümölcsöt enni – akár főétkezések, akár tízórai vagy uzsonna idején. Ha pedig némi kényeztetésre vágyott, egy-egy bagelt, vagyis bécsi kiflit fogyasztott. Ez, mivel péksütemény, elég magas kalóriatartalmú étel, de dietetikusa is megnyugtatta, hogy nem kell aggódnia, a kismamáknak úgyis több kalóriára van szükségük.

A Step Up és az American Horror Story színésznőjét egyébként férje is megnyugtatta. Channing a táplálkozást illetően is mindenben Jenna mellett állt, és azt mondta, teljesen feleségére bízza, mit szeretne enni várandóssága idején. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy ha a sztárkismama többet hízott volna, férjének akkor is ő lenne a legszebb a világon.

Jenna és az edzések

A 32 éves színésznő terhessége előtt is imádott edzeni. „Tracy Anderson módszerét követem, és ha utazom, a DVD-it viszem magammal. Néha pedig elmegyek Channinggal CrossFit edzésre” – árulta el. És bár egyelőre nem azzal foglalkozik, hogy újrakezdje a sportolást, valószínűleg ugyanezeket az edzéseket fogja folytatni, ha a kis Everly egy picit nagyobb lesz.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X