Főoldal > AKTUÁLIS > Julia Roberts 5 szépségtippje – így tűnik 10 évvel fiatalabbnak

Julia Roberts 5 szépségtippje – így tűnik 10 évvel fiatalabbnak

gyönyörűjulia robertskülföldi sztárszépségszépségtippszínésznősztár
0

Írta:

Hétköznapi lányok számára is betartható szépségápolási praktikákat követ az 51 éves színésznő.

Julia Roberts a világ egyik legszebb nője, ebben sokan egyetértenek. Egyesek úgy vélik, könnyű neki, hiszen sok ezer dollárt tud évente csak a külsejére fordítani, ezáltal 51 évesen is gyerekjáték számára szexi negyvenesnek tűnni. A valóság azonban a színésznő elmondása szerint egészen más – ő az alábbi, hétköznapi lányok, nők számára is abszolút követhető trükkökben hisz, és ezekkel őrzi szépségét.

1. Minden este alaposan mosd le a sminked.

2. Hidratáld a bőröd – válassz a bőrtípusodnak megfelelő termékeket.

3. Kezeink is elárulhatják a korunkat, ezért ezek rendszeres ápolásáról se feledkezz meg!

4. Minden nap használj fényvédő krémet.

5. És végül: Julia szódabikarbónával mossa és fehéríti fogait. A vállalkozókedvűek ezt is kipróbálhatják!

Ugye, hogy egyszerű szépségtippekről, trükkökről van szó? Mi megmondtuk. Juliát egyébként nemcsak azért bírjuk, mert semmi sztárallűr nem sugárzik belőle (persze azért világsztár lévén ki tudja…), hanem azért is, mert életfilozófiája elég messze áll a koplalástól. Azt vallja ugyanis, hogy mindent meg kell adnunk magunknak, amire vágyunk, de a mértéktartásról azért ne feledkezzünk el.

„Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban. Bár mostanság sokan nem hiszik, hogy ilyen, vagy ehhez hasonló finomságokkal kedvezne magának, ugyanis az utóbbi hetekben készült fotóin elég vékonyka.

Lehet, hogy visszatért korábbi étrendjéhez? „Régebben többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diétaszerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.

Hát, sajnos csak ő tudja, mi az igazság, mitől fogyott így le az utóbbi időben, de a mozgást szerintünk biztosan nem hanyagolja el most sem. Julia a sport szerelmese – a kalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző korábban össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.

Ha ezt a vizes edzéstervet szeretné követni, akkor Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.

A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X