Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Upton így néz ki a szülés után 2 hónappal

Kate Upton így néz ki a szülés után 2 hónappal

fürdőruhaKate UptonkismamamodellSports Illustratedszexi modellszülésterhességvárandósság
0

Írta:

November 7-én született meg a híres modell kislánya, Genevieve.

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi kimondottan szeretjük azt látni, hogy egy-egy ismertebb nő a szülés után nem sieti el a topformába lendülést. Inkább fokozatosan szoktatják magukat hozzá újra a mozgáshoz, és eleinte kevesebbet sportolnak – így jobban ki tudják használni azokat a soha vissza nem térő perceket, amiket a kisbabájukkal lehetnek.

Így van ezzel Kate Upton is, aki bár saját strong4mefit nevű, edzőjével kidolgozott, 12 hetes programjával kislánya születése után 5 héttel már megkezdte alakjának visszanyerését, mi úgy látjuk, teljesen jól halad, ugyanakkor látszik, hogy nem a sport most számára az első – és ez így teljesen rendben is van így. “Míg a kislányom alszik, én letudom a 30 perces edzésemet a nappalinkban” – írta még decemberben az Instán.

Edzője, Ben Bruno korábban elragadtatással beszélt Kate kitartásáról, elszántságáról, szorgalmáról. Elmondta, hogy a modell korábban heti 5-6 edzést iktatott be, amikor alkalmanként legalább egy órán át izzadt a konditeremben.

És ezt értsétek szó szerint, ugyanis a három részből álló edzések, amiket Kate is végigcsinált a babavállalás előtt, tényleg embert próbálóak. Természetesen bemelegítéssel kezdett, ami nyújtógyakorlatokat, kitöréseket, fitnesz szalaggal végzett gyakorlatokat jelentett, majd jött a második szakasz. Ezt Ben Bruno úgy hívja, hogy „köredzés alapú erőnléti edzés”.

Kate itt szünet nélkül végezte a gyakorlatokat, megadott sorrendben. Három-négy feladat után pihenhetett egy kicsit, majd meg kellett ismételnie a gyakorlatsort. Mivel nem tartott szüneteket, az edzésnek ez a középső etapja a kardiózást is kiváltotta, így két legyet üthetett egy csapásra a feladatokkal.

Hogy itt pontosan mik voltak? Mondjuk merevlábas felhúzás, TRX, csípővel történő súlylökés, amit – és most kapaszkodj – a modell 90 kilónyi súllyal végzett! Edzője szerint elképesztően motivált, erős, és egyre erősebbé vált a rendszeres edzéseknek köszönhetően. A harmadik, levezető részben pedig olyan kondicionáló gyakorlatok vártak a modellre, mint az evezés, vagy a súlyvontatás.

Kate egyébként mindig is büszke volt az alakjára – talán ezeknek is köszönheti, hogy sokan felnéznek rá, illetve, hogy időről időre a neves magazinokban a világ legszexibb nőit összesítő listák élén találjuk a nevét.

Mások viszont úgy vélik, túlságosan is hajszolja a tökéletességet, ezért túl sokat foglalkozik saját magával. „Néha nem törődöm azzal, hogy nézek ki, máskor viszont három teljes napot is képes vagyok szépségápolásra szánni. Elmegyek kozmetikushoz, masszázsra, és csak magammal meg a szépítkezéssel foglalkozom” – árulta el.

„Ezen kívül vagy egy fantasztikus személyi edzőm, aki motivál, és sokat beszélget velem a helyes táplálkozásról és a rendszeres mozgás fontosságáról. Ő készített fel A csajok bosszújára is”. Nem volt könnyű dolga, hiszen a 12 órás forgatások mellett néha nehezen szántam rá magam az intenzív köredzésre. Az egészséges táplálkozást is hajlamos voltam háttérbe szorítani, de az alkoholt és a szénhidrátokat kerültem” – tette hozzá.

De arról is őszintén beszélt, hogy még neki, a világ egyik legdögösebb csajának is vannak olyan napjai, amikor nem érzi elég vonzónak magát. „Ilyenkor összeszedem magam, veszek egy nagy levegőt, és elmegyek valahová: találkozom a barátaimmal, jól érzem magam és sokat nevetek, amitől valahogy mindig vidámabb és szexibb leszek” – árulta el a szépség.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X