Főoldal > AKTUÁLIS > Kiesnek a melltartóból a szupermodell mellei

Kiesnek a melltartóból a szupermodell mellei

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Kate Upton gyönyörű modell, aki után férfiak és nők egyaránt megfordulnak, bárhol jelenik is meg a vil&

Kate Upton gyönyörű modell, aki után férfiak és nők egyaránt megfordulnak, bárhol jelenik is meg a világon. Legutóbb meg aztán végképp megbámulták őt: a 21 éves szépség Cameron Diazzal és Leslie Mannel táncolt és ugrált a The Other Woman című film forgatásán, ahol majdnem túl sokat mutatott magából.

Így fogyj hatékonyan gyümölcsökkel!

A szexi híresség valószínűleg nem tudta, vagy nem akarta figyelembe venni, hogy választott melltartója nem tartja megfelelően dús idomait, így mellei kis híján közszemlére kerültek. Végül azonban minden a helyén maradt, és Kate sem került kellemetlen helyzetbe.

A Sports Illustrated, a Vogue, a Cosmopolitan, a GQ és az Elle magazin oldalairól is ismert modell egyébként nagyon büszke telt idomaira. „Nem tudok változtatni a méreteimen. A melleim természetesek. Edzhetek, egészséges és motivált maradhatok, de néhány dolog ugyanilyen marad” – árulta el a Vogue által korábban a Föld legszexibb modelljének nevezett szépség.

A modellkedés után Hollywood felé kacsingató Kate rugalmas a munkáját illetően, ám nemrég azt is elmondta egy interjúban, hogy a magánéletében bizonyos dolgokat tekintve korántsem ilyen laza. „Egyszer egy iszonyú jó pasi jött oda hozzám, hogy legyünk barátok extrákkal, de én elküldtem, mert sokkal inkább barátnő típus vagyok” – mesélte.

A lovas versenyzőből lett modell-színésznő az élet más területein is nagyon kitartó. Nincs ez másként az edzést tekintve sem – személyi edzője, Justin Gelband korábban elmondta egy interjúban, hogy már akkor látta, milyen határozott tervei vannak, amikor először találkozott az akkor még tizenéves lánnyal.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Kate úgy szerette volna megváltoztatni a testét, hogy izmosabb és nőiesebb lehessen, ugyanakkor idomait ne veszítse el. „Meg akarta változtatni azt az elképzelést, mely szerint csak a vékony lányok szexisek, emiatt lehet ő a példakép nagyon sok mai fiatal nő számára” – magyarázta a tréner.

Amikor kiderült, hogy a fiatal modell a Sports Illustrated Swimsuit Issue címlapján fog szerepelni, edzője vegyes gyakorlatokból álló, minden nap más és más feladatsort tartalmazó edzésprogramot készített számára.

Ennek értelmében heti ötször látogatta az edzőtermet. Rendszerint nyújtógyakorlatokat végzett, majd jóga és Pilates következett, vagy kick-bokszolt, vagy lépcsőzött. Ezt követően pedig az erősítésre fektették a hangsúlyt, például kis súlyzókkal, vagy medicinlabdás gyakorlatokkal.

Az edzés mellett a tréner vércsoport-diétát ajánlott Kate-nek. „A különböző vércsoportok meghatározzák azt is, hogy valaki miként emészti meg a bevitt ételeket, milyen folyamatok, hogyan zajlanak a testünkben. Ezért egy ilyen egyedi diéta 90 százalékos hatékonysággal működik” – magyarázta.

A 21 éves híresség étrendjében megtalálhatóak a gyümölcsök, a saláták, a zabpehely, és a fehérjék. Vörös húst nem igen eszik, mert nem rajong érte. Aminek viszont nem tud ellenállni, az a csoki, a fagyi és a sült krumpli – ezek az igazi kedvencei, melyekkel olykor kissé nehezen tart mértéket.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Csináld végig ezt a 15 perces, Kate inspirálta gyakorlatsort a karcsú idomokért!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X