Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Upton durván lefogyott

Kate Upton durván lefogyott

alakdiétafogyásKate Uptonmodellszínésznőtest
0

Írta:

Hol vannak már azok az idomok, amik világhírűvé tették a szexi modellt?

A nőiesnek, vagy számunkra inkább nagyon emberinek számító modell lányok közül nekünk sokáig Kate Upton volt az egyik abszolút kedvencünk: ő szinte minden fotójával azt mutatta meg, mennyire rendben van, ha valakinek szélesebb a csípője, nagyobb a cicije vagy a feneke – vagy épp ezek mind, így egyszerre teljesülnek.

Tavaly viszont elkezdett fogyni, idén pedig már a New York-i divathéten, a Michael Kors okosóra bemutatóján egészen soványan jelent meg: fekete miniben és magassarkúban mutatta meg a világnak hosszú, vékony lábait. Hogy mi történt? Nos, szerintünk a táplálkozásán változtatott, és minden bizonnyal az edzéseket is még komolyabban veszi.

Edzője, Ben Bruno már tavaly is dicsérte őt. Egy interjúban azt is elárulta, hogy Kate-nek a kitartása, elszántsága és a szorgalma is elismerésre méltó, ugyanis heti 5-6 edzést iktat be, amikor alkalmanként legalább egy órán át izzad a konditeremben.

És ezt értsétek szó szerint, ugyanis a modell három részből álló edzései tényleg embert próbálóak. Természetesen bemelegítéssel kezd, ami nyújtógyakorlatokat, kitöréseket, fitnesz szalaggal végzett gyakorlatokat jelent, majd jön a második szakasz. Ezt Ben Bruno úgy hívja, hogy „köredzés alapú erőnléti edzés”.

Kate itt szünet nélkül végzi a gyakorlatokat, megadott sorrendben. Három-négy feladat után pihenhet egy kicsit, majd meg kell ismételnie a gyakorlatsort. Mivel nem tart szüneteket, az edzésnek ez a középső etapja a kardiózást is kiváltja, így két legyet üthet egy csapásra a feladatokkal.

Hogy itt pontosan mik ezek? Mondjuk merevlábas felhúzásra, TRX-re, csípővel történő súlylökésre, amit – és most kapaszkodj – a modell 90 kilónyi súllyal végez! Edzője szerint elképesztően motivált, és egyre erősebb. Az edzés végére marad a harmadik, levezető rész, ahol olyan kondicionáló gyakorlatok várnak a modellre, mint az evezés, vagy a súlyvontatás.

Egyesek szerint elképesztő, amit elért, mások viszont úgy vélik, túlságosan is hajszolja a tökéletességet, ezért túl sokat foglalkozik saját magával. „Néha nem törődöm azzal, hogy nézek ki, máskor viszont három teljes napot is szépségápolásra szánok. Elmegyek kozmetikushoz, masszázsra, és csak magammal meg a szépítkezéssel foglalkozom” – mondta.

„Ezen kívül vagy egy fantasztikus személyi edzőm, aki motivál, és sokat beszélget velem a helyes táplálkozásról és a rendszeres mozgás fontosságáról. Ő készített fel A csajok bosszújára is”. Nem volt könnyű dolga, hiszen a 12 órás forgatások mellett néha nehezen szántam rá magam az intenzív köredzésre. Az egészséges táplálkozást is hajlamos voltam háttérbe szorítani, de az alkoholt és a szénhidrátokat kerültem” – tette hozzá.

De arról is őszintén beszélt, hogy még neki, a világ egyik legdögösebb csajának is vannak olyan napjai, amikor nem érzi elég vonzónak magát. „Ilyenkor összeszedem magam, veszek egy nagy levegőt, és elmegyek valahová: találkozom a barátaimmal, jól érzem magam és sokat nevetek, amitől valahogy mindig vidámabb és szexibb leszek” – árulta el a szépség.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X