Főoldal > AKTUÁLIS > Újra szingli a világ legszexibb nője

Újra szingli a világ legszexibb nője

diétaétkezésfogyásgasztrokapcsolatmellmodellszépségsztár
0

Írta: and

Kate Uptonról te is azt gondolhatod, hogy mindene megvan, és nagyon boldog lehet, hiszen sikeres modell, és színé

Kate Uptonról te is azt gondolhatod, hogy mindene megvan, és nagyon boldog lehet, hiszen sikeres modell, és színésznőként is szárnyait bontogatja – A csajok bosszújában ő alakította a dögös Ambert. Nem mellékesen 2013-ban az Esquire magazin őt választotta a világ legszexibb nőjévé, ami nem kis elismerés.

A 22 éves híresség magánélete viszont nem valami fényes: nemrég végleg szakított barátjával, a táncos-koreográfus Maxim Chmerkovkiy-jal. Közeli ismerőseik szerint a párnak egy ideje akadtak már problémái, és hosszabb-rövidebb időre szüneteltették is kapcsolatukat, de csak nemrég döntöttek úgy, hogy inkább külön utakon folytatják. 

„Elképesztően okos. Mindenről beszélgetünk, még a politikáról is” – áradozott korábban a modellről Maxim, majd hozzátette, hogy azt is nagyon szereti benne, hogy egy szempillantás alatt képes dögös csajból határozott üzletasszonnyá változni.

kuppton2.jpg ()Barátaik szerint Kate is odavolt táncos kedveséért, akit körülbelül másfél éve ismert meg, egyik közös ismerősüknek köszönhetően. A 34 éves Maxim nemsokára el is hívta egy randira a lányt, és állítólag gyorsan közös hullámhosszra kerültek. Nemsokára már kéz a kézben sétálgattak, amit a lesifotósok meg is örökítettek.

Ám ahogy jött, úgy el is múlt a szerelem: decemberben szakítottak, és a modell újra elkezdett azzal a Justin Verlanderrel randizni, akivel 2011 óta ismerik egymást, és egy ideig jártak is. Májusban viszont már ismét Maximmal posztolt közös képet az Instagramon, amit pár másodperc múlva törölt ugyan, követői közül mégis sokan látták.

Akkor szárnyra kaptak olyan hírek, melyek szerint újra összejöttek, de barátaik gyorsan lehűtötték a kedélyeket. Elmondásuk szerint mindketten rengeteget dolgoznak, ráadásul Maxim sok időt töltött Indiában, egy tehetségkutató műsor miatt, ami szintén megnehezítette egy kiegyensúlyozott kapcsolat fenntartását.

Mások viszont úgy vélik, a táncos megunta, hogy a modell szinte minden idejét szépsége megőrzésének szenteli. „Néha nem törődöm azzal, hogy nézek ki, máskor viszont három teljes napot is képes vagyok szépségápolásra szánni. Elmegyek kozmetikushoz, masszázsra, és csak magammal meg a szépítkezéssel foglalkozom” – árulta el.

„Ezen kívül vagy egy fantasztikus személyi edzőm, aki motivál, és sokat beszélget velem a helyes táplálkozásról és a rendszeres mozgás fontosságáról. Ő készített fel A csajok bosszújára is, és nem volt könnyű dolga, hiszen a 12 órás forgatások mellett néha nehezen szántam rá magam az intenzív köredzésre. Az egészséges táplálkozást is hajlamos voltam háttérbe szorítani, de az alkoholt és a szénhidrátokat kerültem” – tette hozzá.

Kate Upton önbizalomnövelő tippje
Akár hiszed, akár nem, a szexi modellnek is vannak olyan napjai, amikor nem érzi elég vonzónak magát. „Ilyenkor összeszedem magam, veszek egy nagy levegőt, és elmegyek valahová: találkozom a barátaimmal, jól érzem magam és sokat nevetek, amitől valahogy mindig vidámabb és szexibb leszek” – árulta el a szépség.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X