Főoldal > AKTUÁLIS > Így fest a világ legszexibb nője smink nélkül

Így fest a világ legszexibb nője smink nélkül

alakdiétafitneszfogyásmodellmozgássminkszépségsztártest
0

Írta: and

 Sokan örülnek annak, hogy manapság a sztárok körében trendi dolognak számít smink nélk&

 
Sokan örülnek annak, hogy manapság a sztárok körében trendi dolognak számít smink nélkül szerepelni a lapokban vagy a közösségi médiában megjelenő képeken, hiszen így azt látjuk, hogy ők is csak emberek. Mások viszont olykor fanyalognak, hiszen a szex-szimbólumokat nem mindenki látja szívesen mondjuk fakó vagy zsíros arcbőrrel, esetleg pattanásosan.
 
Így kapták lencsevégre legutóbb Kate Uptont is: a világ egyik legszexibb nőjének mondott Sports Illustrated modell és színésznő Beverly Hillsben flangált, és nemcsak outfitjét illetően vette lezserre a figurát, hanem bizony sminkelés tekintetében is. Sőt, szerintünk nem túl valószínű, hogy bármit is kent volna az arcára indulás előtt. 
 
kateuptonsmink2.jpg ()Az egyik brit napilap internetes oldalán is megjelentek a képek, és bizony a kommentelők egy része nem volt túl kegyes a modellhez. Egyesek odáig mentek, hogy a 22 éves modell sokkal öregebbnek néz ki a koránál, és ezek a kis pöttyök a homlokán biztosan botox injekciók nyomai, míg mások szerint egyszerűen csak kijött rajta néhány pattanás. Még jó, hiszen ő sem viaszbaba, hanem hús-vér nő.
 
Kate egyébként ez utóbbira mindig is büszke volt, és ez igaz az alakját illetően is: büszke nőies vonalaira, telt kebleire, és talán ezeknek is köszönheti, hogy sokan felnéznek rá, illetve, hogy neves magazinok listáinak élén találjuk a nevét időről időre, mint a legszexibb nőét.
 
Mások viszont úgy vélik, Kate túlságosan is hajszolja a tökéletességet, ezért túl sokat foglalkozik saját magával. „Néha nem törődöm azzal, hogy nézek ki, máskor viszont három teljes napot is képes vagyok szépségápolásra szánni. Elmegyek kozmetikushoz, masszázsra, és csak magammal meg a szépítkezéssel foglalkozom” – árulta el.
 
„Ezen kívül vagy egy fantasztikus személyi edzőm, aki motivál, és sokat beszélget velem a helyes táplálkozásról és a rendszeres mozgás fontosságáról. Ő készített fel A csajok bosszújára is” – mesélte.
 
„Nem volt könnyű dolga, hiszen a 12 órás forgatások mellett néha nehezen szántam rá magam az intenzív köredzésre. Az egészséges táplálkozást is hajlamos voltam háttérbe szorítani, de az alkoholt és a szénhidrátokat kerültem” – tette hozzá.
 
De arról is őszintén beszélt, hogy még neki, a világ egyik legdögösebb csajának is vannak olyan napjai, amikor nem érzi elég vonzónak magát. „Ilyenkor összeszedem magam, veszek egy nagy levegőt, és elmegyek valahová: találkozom a barátaimmal, jól érzem magam és sokat nevetek, amitől valahogy mindig vidámabb és szexibb leszek” – árulta el a szépség.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X