Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Upton kitette mindenét

Kate Upton kitette mindenét

Kate Uptonmodelloscar-díjruhatest
0

Írta:

A szexi modell a Vanity Fair Oscar partiján sem szégyenlősködött.

Az idei Oscar gála, illetve az azt követő Vanity Fair parti is bővelkedett szexi ruhákban, de Kate Upton fekete estélyije olyannyira megosztotta a közönséget, hogy a ruháról még mindig beszélnek a kommentelők.

Kate-et eddig sem tartottuk egy szégyenlős lánynak, de most már végképp biztosak vagyunk abban, hogy nem riad meg a merész daraboktól csak azért, hogy egy kicsit magára vonja a figyelmet – illetve, bocsánat, nem is kicsit. A Vanity Fair elegáns buliján például a hasáig kivágott fekete ruhában parádézott, amiben kész csoda, hogy keblei a helyükön tudtak maradni!

A kommentelők egy részének (szerintünk elsősorban a dús idomok rajongóinak) bejött a látvány, mások viszont arra hívják fel a figyelmet, hogy nem ártott volna tekintettel lenni a helyszínre és az eseményre. „Ez a Vanity Fair Oscar partija, nem pedig a strand” – írta egy felháborodott hozzászóló, valószínűleg a modell Sports Illustratedben is megjelent fürdőruhás fotóira utalva.

Kate egyébként mindig is büszke volt a melleire, na meg az alakjára is – talán ezeknek is köszönheti, hogy sokan felnéznek rá, illetve, hogy neves magazinok listáinak élén találjuk a nevét időről időre, mint a legszexibb nőét.

Mások viszont úgy vélik, a 23 éves sztár túlságosan is hajszolja a tökéletességet, ezért túl sokat foglalkozik saját magával. „Néha nem törődöm azzal, hogy nézek ki, máskor viszont három teljes napot is képes vagyok szépségápolásra szánni. Elmegyek kozmetikushoz, masszázsra, és csak magammal meg a szépítkezéssel foglalkozom” – árulta el.

„Ezen kívül vagy egy fantasztikus személyi edzőm, aki motivál, és sokat beszélget velem a helyes táplálkozásról és a rendszeres mozgás fontosságáról. Ő készített fel A csajok bosszújára is”. Nem volt könnyű dolga, hiszen a 12 órás forgatások mellett néha nehezen szántam rá magam az intenzív köredzésre. Az egészséges táplálkozást is hajlamos voltam háttérbe szorítani, de az alkoholt és a szénhidrátokat kerültem” – tette hozzá.

De arról is őszintén beszélt, hogy még neki, a világ egyik legdögösebb csajának is vannak olyan napjai, amikor nem érzi elég vonzónak magát. „Ilyenkor összeszedem magam, veszek egy nagy levegőt, és elmegyek valahová: találkozom a barátaimmal, jól érzem magam és sokat nevetek, amitől valahogy mindig vidámabb és szexibb leszek” – árulta el a szépség.

Fotó: Daily Mail

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X