Főoldal > AKTUÁLIS > Miley Cyrus így reagált kiszivárgott esküvői fotóira

Miley Cyrus így reagált kiszivárgott esküvői fotóira

énekesnőesküvőesküvői fotókfotókházasságinstagramközösségi médiakülföldi sztárLiam HemsworthMiley Cyrussztár
0

Írta:

A sztárpár kis, titkos esküvőt tervezett, de egyik barátjuk “nem hallotta” a kérést, hogy senki ne posztoljon a közösségi média oldalakra.

Nemrég tényleg megtörtént, amivel kapcsolatban az egész világ találgatott már egy ideje: Miley Cyrus hozzáment Liam Hemsworth-höz. Az énekesnő nővérének szavaival élve “kis esküvő volt, olyan, amilyet a pár mindig is akart”, csak Miley legjobb barátnője és Liam pár régi haverja volt jelen. A pár állítólag külön megkérte a csekély számú násznépet, hogy az eseményről legyenek szívesek és ne posztoljnak semmit a közösségi médiában. De Liam egyik barátja, Conrad Carr elmondása szerint ezt nem tudta, nem hallotta, és bizony megosztott néhány képet (most elég kellemetlenül is érzi magát a történtek miatt).

Hogy erre Miley hogyan reagált? Nővére szerint nem haragszik Conradra, sőt, igazából nem is nagyon érdekli, hogy a fotók nyilvánosságra kerültek.

Szerintünk az énekesnő gyönyörű menyasszony volt (a lenti képen több látszik a ruhájából) – a nagy napra pedig valószínűleg nem kellett sokat diétáznia és pluszban edzenie, mert évek óta sokkal jobban figyel egészségének és fittségének megőrzésére.

Bár korábban nehezen tartott mértéket, Miley számára olyan fontos lett az egészséges táplálkozás és a vegán étrend, hogy ehhez most már tartja magát. Emellett a mozgást sem hanyagolja el: jó ideje a pilates szerelmese. „Az edzéseknek hála nemcsak fittebb és erősebb lettem, hanem javult a testtartásom, és látványosabbak a hasizmaim” – lelkendezett egy korábbi interjúban.

Miley egyébként a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott pilatesezés után önszorgalomból még bicajozik, úszik, fut vagy lépcsőzik egy kicsit. Ez segített neki abban is, hogy korábbi, néhány kilós súlyfeleslegétől megszabaduljon.

A mozgás mellett odafigyel az étkezésre, de azt nyilatkozta, hogy nem fogyókúrázik. Sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

Akkor kényszerült először fontos változtatásra az étrendjében, amikor kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.

Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek. Tejet és tejtermékeket most már úgysem ehetnék, mert vegán vagyok” – mondta.

Ami a nasikat illeti, Miley szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel az egészségtelenebbnek számító kedvenceivel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X