Főoldal > AKTUÁLIS > Miley Cyrus titokban férjhez ment?

Miley Cyrus titokban férjhez ment?

eljegyzésénekesnőházasságLiam HemsworthMiley Cyrusszínészsztár
0

Írta:

A fiatal világsztár egyre inkább házasnak tűnik…

Miley Cyrus és Liam Hemsworth 2012-ben eljegyezték egymást, aztán – ahogy a (sztár)párok egy részénél ez lenni szokott – szakítottak. De nem bírták sokáig egymás nélkül, 2016-ban már újra együtt voltak, idén pedig, ha hihetünk a pletykáknak, talán már össze is házasodtak.

Maga Miley öntött olajat a híresztelések tüzére, méghozzá azzal, hogy egyik nap a gyűrűs ujján méretes ékszert villantott meg a fotósok előtt. Ezek szerint elképzelhető, hogy július 4-én tényleg hozzáment ausztrál szerelméhez? Hát, egy dolog biztos: nem tudják örökké titokban tartani, előbb-utóbb el kell majd árulniuk a világnak, hogy volt-e esküvő.

Ha viszont ez még várat magára, Miley-nak nem lesz nehéz menyasszonyi ruhát találni vékony alakjára. A fiatal sztár odafigyel a vonalaira, de ennél is fontosabb számára az egészséges táplálkozás és a rendszeres sport. Az énekesnő jó ideje a pilates szerelmese: „az edzéseknek hála nemcsak fittebb és erősebb lettem, hanem javult a testtartásom, és látványosabbak a hasizmaim” – lelkendezett egy korábbi interjúban.

Miley egyébként a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott pilatesezés után önszorgalomból még bicajozik, úszik, fut vagy lépcsőzik egy kicsit. Ez segített neki abban is, hogy korábbi, néhány kilós súlyfeleslegétől megszabaduljon.

A mozgás mellett odafigyel az étkezésre, de azt nyilatkozta, hogy nem fogyókúrázik. Sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

De némi változtatásra kényszerült az étrendjében, amikor kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.

Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek. Tejet és tejtermékeket most már úgysem ehetnék, mert vegán vagyok” – mondta.

Ami a nasikat illeti, Miley szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel az egészségtelenebbnek számító kedvenceivel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.

Fotó: The Sun


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X