Főoldal > AKTUÁLIS > Heidi Klum babát vár?

Heidi Klum babát vár?

családHeidi Klumkülföldi sztárszerelemsztársztárpártom kaulitz
0

Írta:

Egy bennfentes barát, Wolfgang Joop divattervező kotyogott a médiának.

Könnyen lehet, hogy Heidi Klum 45 évesen, négy gyerkőc anyukájaként úgy dönt, hogy vőlegényének bevállal egy ötödik csemetét is – sőt, a kicsi talán már úton is van. Azt olvastuk ugyanis, hogy a híres modell egyik ismerőse, egy Wolfgang Joop nevű divattervező nemrég az RTL egyik műsorában beszélt arról, hogy a szőkeség tényleg babát vár.

Ezt egyelőre sem Heidi, sem párja, Tom Kaulitz nem erősítették meg, de az tény, hogy nem is siettek cáfolni. Az viszont tény, hogy szeretik egymást, és úgy érzik, összetartoznak – akkor pedig nincs mire várni, főleg, mert kettejük közül csak a vőlegény huszonéves (Tom idén szeptemberben lesz 30 – a szerk.).

A híres modell persze kap hideget-meleget amiatt, hogy egy nála 16 évvel fiatalabb sráccal jött össze, de ő is abban hisz, hogy a szerelem nem életkor kérdése. Nemrég pedig azt nyilatkozta, hogy minden korábbi csalódása és fájdalma ellenére még mindig hisz a szerelemben és a házasságban. És most kap egy újabb lehetőséget, hogy mindent jól csináljon (és persze a párja is, hiszen ehhez két ember kell).

Ha pedig tényleg jön a baba, mi biztosak vagyunk abban, hogy sem a várandósság, sem pedig alakjának visszanyerése nem okoz majd számára nehézségeket. Legkisebb gyermeke, Lou születése után anno már 6 héten belül kifutóra lépett, amin sokan ki is akadtak egy kicsit. A sztáranyuka szerint viszont nem volt ebben semmi botrányos, hiszen csak annyi történt, hogy nála gyorsabban ment végbe az a súlyvesztés, ami minden kismamánál bekövetkezik – és ezt a szoptatásnak köszönhette.

Majd azt is elárulta, hogy egyébként a szülés után 2 hétig semmit sem sportolt. Ezután kezdett egyre hosszabb sétákat tenni legkisebb csemetéjével Los Angelesben. Majd egy szép napon, amikor úgy érezte, készen áll, felhívta személyi edzőjét, Andrea Orbecket, és együtt elkezdtek lassan, fokozatosan újra edzeni – főleg súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat végeztek hetente néhány alkalommal.

A világsztár rendszeresen edz egy másik sztáredzővel, David Kirsch-sel is, akinek tanácsai alapján kardió- és súlyzós gyakorlatokból álló tréninget iktat be, hetente néhányszor. Heidi elmondása szerint gyorsan felszed pár kilót a hasára és a combjaira, ezért ezekre a területekre különösen odafigyelnek edzőjével.

De vajon milyen egy szupermodell étrendje? Nos, Heidi nem szívesen fogyaszt olyan ételeket, amelyek dobozból vagy zacskóból kerülnek elé. Ezek helyett a friss hozzávalókból készített falatokat választja szívesebben, sőt, az utóbbi években ő maga is megtanult gyorsan az asztalra varázsolni néhány könnyű ételt, amit a gyermekei is hamar megszerettek.

A modell szerint önfegyelmének is nagy szerepe van abban, hogy motivált tud maradni vonalai megőrzésében. De azért ő sem tud ellenállni néhány finomságnak: mint arról a WellnessCafe korábban beszámolt, a modell kedvenc nasijai közé tartozik többek közt a Brie sajt, a nyers mandula, a méz és a görög joghurt is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X