Főoldal > AKTUÁLIS > Heidi Klumot eljegyezték

Heidi Klumot eljegyezték

eljegyzésHeidi Klumkülföldi sztármenyasszonymodellszexi modellsztársztárpártom kaulitz
0

Írta:

A modellnek csodás karácsonya volt, az szerintünk egész biztos.

Heidi Klum és a Tokio Hotel nevű bandából is ismert Tom Kaulitz 2018-ban találtak egymásra. A kapcsolatnak sokan nem jósoltak nagyobb jövőt néhány kellemes éjszakánál, részben a korkülönbség miatt – Tom 28 éves, a modell 45 -, részben pedig még kismillió más okból. De úgy tűnik, azoknak volt igazuk, akik szerint a dolog jóval több, mint fellángolás – a gitáros-producer ugyanis karácsonykor megkérte szerelme kezét, aki igent mondott.

És amint lehetett, ezt természetesen Instagramon is tudatta a világgal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I SAID YES ❤️

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés, Dec 24., 2018, időpont: 11:01 (PST időzóna szerint)

Persze, mint minden híresség, Heidi is kap negatív kommenteket, melyek szerint csak magával van elfoglalva, illetve, hogy négygyerekes anyukaként kicsit felelősségteljesebb döntéseket kellene hoznia. Mások viszont úgy gondolják, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad – szóval ha a modell egy 17 évvel fiatalabb srácba szeretett bele, miért ne mehetne hozzá feleségül? A szerelem nem kor kérdése, Heidi pedig nemrég azt nyilatkozta, hogy minden korábbi csalódása és fájdalma ellenére még mindig hisz a szerelemben és a házasságban. És most kap egy újabb lehetőséget, hogy mindent jól csináljon (és persze a párja is, hiszen ehhez két ember kell).

Az pedig totál biztos, hogy a híresség nagyon csinos lesz az esküvője napján – nem is kell különösebben ügyelnie sem a diétára, sem a sportra, hiszen évek óta fenntartott egészséges életmódjának köszönhetően remek formában van.

Alakjáért persze megdolgozik rendesen. Legkisebb gyermeke, Lou születése után anno már 6 héten belül kifutóra lépett, amin sokan ki is akadtak egy kicsit. A sztáranyuka szerint viszont nem volt ebben semmi botrányos, hiszen csak annyi történt, hogy nála gyorsabban ment végbe az a súlyvesztés, ami minden kismamánál bekövetkezik – és ezt a szoptatásnak köszönhette.

Majd azt is elárulta, hogy egyébként a szülés után 2 hétig semmit sem sportolt. Ezután kezdett egyre hosszabb sétákat tenni legkisebb csemetéjével Los Angelesben. Majd egy szép napon, amikor úgy érezte, készen áll, felhívta személyi edzőjét, Andrea Orbecket, és együtt elkezdtek lassan, fokozatosan újra edzeni – főleg súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat végeztek hetente néhány alkalommal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Buenos días ❤️

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés, Nov 25., 2018, időpont: 8:41 (PST időzóna szerint)

A világsztár rendszeresen edz egy másik sztáredzővel, David Kirsch-sel is, akinek tanácsai alapján kardió- és súlyzós gyakorlatokból álló tréninget iktat be, hetente néhányszor. Heidi elmondása szerint gyorsan felszed pár kilót a hasára és a combjaira, ezért ezekre a területekre különösen odafigyelnek edzőjével.

De vajon milyen egy szupermodell étrendje? Nos, Heidi nem szívesen fogyaszt olyan ételeket, amelyek dobozból vagy zacskóból kerülnek elé. Ezek helyett a friss hozzávalókból készített falatokat választja szívesebben, sőt, az utóbbi években ő maga is megtanult gyorsan az asztalra varázsolni néhány könnyű ételt, amit a gyermekei is hamar megszerettek.

A modell szerint önfegyelmének is nagy szerepe van abban, hogy motivált tud maradni vonalai megőrzésében. De azért ő sem tud ellenállni néhány finomságnak: mint arról a WellnessCafe korábban beszámolt, a modell kedvenc nasijai közé tartozik többek közt a Brie sajt, a nyers mandula, a méz és a görög joghurt is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X