Főoldal > AKTUÁLIS > Heidi Klum meztelenül nézi a naplementét

Heidi Klum meztelenül nézi a naplementét

Heidi Klumkülföldi sztármeztelenmodellpucérszexiszexi modellsztár
0

Írta:

Ruhában nézni a lenyugvó napot? Na még mit nem – főleg, ha az embernek olyan teste van, mint Heidinek.

Miután áprilisban írtunk topless vakációjáról, itt az újabb bizonyíték arra, hogy Heidi Klum továbbra sem szeret felöltözni. A 45 éves modell ezúttal Atlantic City-ben meztelenkedett: a nemrég megnyitott Ocean Resort Casino hotel részlegében, saját szobájában vetkőzött le, így nézte a naplementét – és erről egy képet is megosztott Instagramján.

A 45 éves, négygyerekes anyuka büszkén mutogatja magát ruha nélkül a világnak – ennek rajongói persze örülnek, de szerintünk még a rosszmájúak is elismerik magukban, hogy a modell valóban elképesztő formában van.

Heidi azt mondja, alakja megőrzéséért meg is dolgozik. Legkisebb gyermeke, Lou születése után anno már 6 héten belül kifutóra lépett, amin sokan ki is akadtak egy kicsit. A sztáranyuka szerint viszont nem volt ebben semmi botrányos, hiszen csak annyi történt, hogy nála gyorsabban ment végbe az a súlyvesztés, ami minden kismamánál bekövetkezik – és ezt a szoptatásnak köszönhette.

Majd azt is elárulta, hogy egyébként a szülés után 2 hétig semmit sem sportolt. Ezután kezdett egyre hosszabb sétákat tenni legkisebb csemetéjével Los Angelesben. Majd egy szép napon, amikor úgy érezte, készen áll, felhívta személyi edzőjét, Andrea Orbecket, és együtt elkezdtek lassan, fokozatosan újra edzeni – főleg súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat végeztek hetente néhány alkalommal.

A világsztár rendszeresen edz egy másik sztáredzővel, David Kirsch-sel is, akinek tanácsai alapján kardió- és súlyzós gyakorlatokból álló tréninget iktat be, hetente néhányszor. Heidi elmondása szerint gyorsan felszed pár kilót a hasára és a combjaira, ezért ezekre a területekre különösen odafigyelnek edzőjével.

De vajon milyen egy szupermodell étrendje? Nos, Heidi nem szívesen fogyaszt olyan ételeket, amelyek dobozból vagy zacskóból kerülnek elé. Ezek helyett a friss hozzávalókból készített falatokat választja szívesebben, sőt, az utóbbi években ő maga is megtanult gyorsan az asztalra varázsolni néhány könnyű ételt, amit a gyermekei is hamar megszerettek.

A modell szerint önfegyelmének is nagy szerepe van abban, hogy motivált tud maradni vonalai megőrzésében. De azért ő sem tud ellenállni néhány finomságnak: mint arról a WellnessCafe korábban beszámolt, a modell kedvenc nasijai közé tartozik többek közt a Brie sajt, a nyers mandula, a méz és a görög joghurt is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X