Főoldal > AKTUÁLIS > Ez a 28 éves zenész Heidi Klum új pasija!

Ez a 28 éves zenész Heidi Klum új pasija!

Heidi Klumkülföldi sztármodellszerelemsztárszupermodellvilágsztár
0

Írta:

A 44 éves szupermodellnek ismét fiatalabb férfi akadt a horgára – meg fogsz lepődni, hogy ki.

Heidi Klum csak néhány hete mondta azt Ellen DeGeneres műsorában, hogy szingli, de újra nyitott a randizásra, ismerkedésre. Úgy tűnik, nem is kellett sokáig várnia arra, hogy megint rátaláljon a szerelem – az viszont már meglepőbb infó, hogy kivel habarodtak egymásba.

A 44 éves szupermodell választottja ugyanis egy nála 16 évvel fiatalabb zenész, méghozzá a Tokio Hotel gitárosa, Tom Kaulitz. Akivel egyébként március közepén is hírbe hozták már, de akkor még bujkáltak a fotósok elől, a hónap végén viszont már nem zavartatták magukat, és mindenki előtt egy elég szerelmes csókot váltottak az America’s Got Talent forgatási szünetében – ahová valószínűleg Tom is elkísérte a zsűriben helyet foglaló Heidit.

A modell előző kapcsolata 2017-ben ért véget a 31 éves Vito Schnabellel. Bár mindketten azt mondták, nem számít a korkülönbség, a kapcsolatuk hosszabb távon mégsem bizonyult működőképesnek… reméljük, Heidinek ezúttal nagyobb szerencséje lesz. Ha viszont nem alakul ki a dologból tartós kapcsolat, akkor sem féltjük őt, hiszen sikeres, gyönyörű és nagyon csinos – szinte bárkit meghódíthat, akit csak kiszemel magának.

A híresség komolyan is veszi szépsége és vonalai megőrzését. Legkisebb gyermeke, az immár nyolcéves Lou születése után anno már 6 héten belül kifutóra lépett, amin sokan ki is akadtak egy kicsit. A modell szerint viszont nem volt ebben semmi botrányos, hiszen csak annyi történt, hogy nála gyorsabban ment végbe az a súlyvesztés, ami minden kismamánál bekövetkezik – és ezt a szoptatásnak köszönhette.

Majd azt is elárulta, hogy a szülés után két hétig semmit sem sportolt. Ezután kezdett egyre hosszabb sétákat tenni legkisebb csemetéjével Los Angelesben. Majd egy szép napon, amikor úgy érezte, készen áll, felhívta személyi edzőjét, Andrea Orbecket, és együtt elkezdtek lassan, fokozatosan újra edzeni – főleg súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat végeztek hetente néhány alkalommal.

A világsztár rendszeresen edz egy másik sztáredzővel, David Kirsch-sel is, akinek tanácsai alapján kardió- és súlyzós gyakorlatokból álló tréninget iktat be, hetente néhányszor. Heidi elmondása szerint gyorsan felszed pár kilót a hasára és a combjaira, ezért ezekre a területekre különösen odafigyelnek edzőjével.

De vajon milyen egy szupermodell étrendje? Nos, Heidi nem szívesen fogyaszt olyan ételeket, amelyek dobozból vagy zacskóból kerülnek elé. Ezek helyett a friss hozzávalókból készített falatokat választja szívesebben, sőt, az utóbbi években ő maga is megtanult gyorsan az asztalra varázsolni néhány könnyű ételt, amit a gyermekei is hamar megszerettek.

Heidi szerint önfegyelmének is nagy szerepe van abban, hogy motivált tud maradni vonalai megőrzésében. De azért ő sem tud ellenállni néhány finomságnak: mint arról a WellnessCafe korábban beszámolt, a modell kedvenc nasijai közé tartozik többek közt a Brie sajt, a nyers mandula, a méz és a görög joghurt is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X