Főoldal > AKTUÁLIS > Heidi Klum fehérneműben ment a gálára

Heidi Klum fehérneműben ment a gálára

alakfehérneműHeidi Klummodellszépségszupermodelltest
0

Írta:

Alulöltözött, de rendesen.

1999-ben Heidi Klum lett a Victoria’s Secret első német angyalkája, és úgy látszik, erre annyira büszke, hogy azóta is igyekszik fehérneműben, vagy azt idéző összeállításokban megjelenni, ahol csak tud. Hát, egyesek szerint merész, hogy ezt a Grammy gálán is bevállalta, mások viszont szigorúbban fogalmaztak: szerintük Heidi öltözéke egyszerűen nem odavaló, sőt, illetlen viselet volt a világ egyik leghíresebb zenei gáláján.

Megint mások úgy vélik, ez a cucc remekül állt a 44 évesen is szuper formában lévő modellen, ezzel együtt azt a véleményt is osztják, mely szerint inkább a hálószobában kellene ebben illegetnie magát, nem pedig a vörös szőnyegen.

Heidi viszont tavaly szakított akkori párjával, Vito Schnabellel, és nem tudjuk, most van-e valaki, aki előtt így mutatkozna otthon. Ezért inkább nyilvánosan visel ilyen és ehhez hasonló dögös cuccokat, amelyekkel az egész világnak üzeni: „szexi szingli vagyok, és hódítani akarok”.

A német szupermodell mindig is büszke lehetett szuper alakjára. Sokan mégis felháborodtak, amikor Heidi a legkisebb gyermeke, Lou születése után mindössze 6 héttel már kifutóra lépett. A modell szerint viszont nem volt ebben semmi botrányos, hiszen csak annyi történt, hogy nála egy kicsit gyorsabban ment végbe az a súlyvesztés, ami minden kismamánál bekövetkezik – és ezt a szoptatásnak köszönhette.

Majd azt is elárulta, hogy a szülés után két hétig semmit sem sportolt. Ezután kezdett egyre hosszabb sétákat tenni legkisebb csemetéjével Los Angelesben. Majd egy szép napon, amikor úgy érezte, készen áll, felhívta személyi edzőjét, Andrea Orbecket, és együtt elkezdtek lassan, fokozatosan újra edzeni – főleg súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat végeztek hetente néhány alkalommal.

A világsztár rendszeresen edz egy másik sztáredzővel, David Kirsch-sel is, akinek tanácsai alapján kardió- és súlyzós gyakorlatokból álló tréninget iktat be, hetente néhányszor. Heidi elmondása szerint gyorsan felszed pár kilót a hasára és a combjaira, ezért ezekre a területekre különösen odafigyelnek edzőjével.

De vajon milyen egy szupermodell étrendje? Nos, Heidi nem szívesen fogyaszt olyan ételeket, amelyek dobozból vagy zacskóból kerülnek elé. Ezek helyett a friss hozzávalókból készített falatokat választja szívesebben, sőt, az utóbbi években ő maga is megtanult gyorsan az asztalra varázsolni néhány könnyű ételt, amit a gyermekei is hamar megszerettek.

Heidi szerint önfegyelmének is nagy szerepe van abban, hogy motivált tud maradni vonalai megőrzésében. De azért ő sem tud ellenállni néhány finomságnak: a modell kedvenc nasijai közé tartozik többek közt a Brie sajt, a nyers mandula, a méz és a görög joghurt is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X