Főoldal > AKTUÁLIS > A szuperszexi Heidi Klum leleplezte magát!

A szuperszexi Heidi Klum leleplezte magát!

divatHeidi KlumLidlmodellruhaszépségszupermodelltestvásárlás
0

Írta:

Légy olyan divatos, mint Heidi Klum! Heidi és a Lidl mindenki számára elérhetővé teszik a minőségi divatot, az áruház a szupermodellel közös divatkampányt indít.

Nem titok, hogy Heidi Klum divatrajongó, divattervező, és természetesen trendformáló is. Az azonban eddig titoknak számított, hogy a szexi modell a hamarosan induló divatkampány keretében a LIDL egyik komoly támogatója lesz! Heidi ráadásul saját kollekciót tervezett a Lidl számára, amelyen kézírása is szerepel. A Lidl vásárlói az év végén találkozhatnak majd az exkluzív kínálattal.

„Remélem, hogy tetszeni fog a Lidl számára létrehozott kollekcióm. Nagy örömet jelentett számomra ez a munka! Hozzám hasonlóan a Lidl is komoly igényt támaszt a szuper áron elérhető, jó minőségű termékek iránt. Hiszen a divatnak örömet kell jelentenie, és ezt mindenki számára elérhetővé kell tenni!” – mondta Heidi Klum az együttműködés bejelentésekor.

A divatkampány tartós lendületét a „Lidl divathét” adja: ez egy hosszú távra tervezett értékesítési platform, amelyen a Lidl globális divatkínálatát prezentálja. A „Lidl divathét” évente többször, nemzetközi szinten minden Lidl áruházban megrendezésre kerül. A kiskereskedelmi egységekben kizárólag ezeken a heteken kerül sor a divatkollekció bemutatására. A kezdő lépést Heidi Klum teszi meg.

„Heidi tökéletes inspirációs forrást jelent. Otthonosan mozog a divatvilág nagyvárosaiban, energiát és életörömet sugároz, emellett megmaradt természetesnek. Heidi a megfelelő ember a Lidl és vásárlóink számára!” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország PR vezetője. „Nagyon örülünk, hogy a „Lidl divathét” keretében elsőként mutathatjuk be Heidi kollekcióját.”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X