Főoldal > AKTUÁLIS > Heidi Klumnak megnőttek a mellei!

Heidi Klumnak megnőttek a mellei!

alakfitneszmellmodellműtétszépségszilikonsztártestwellness
0

Írta: and

Különös fotó járta be nemrég a világsajtót Heidi Klumról. A híresség St. Barts

Különös fotó járta be nemrég a világsajtót Heidi Klumról. A híresség St. Barts partjainál élvezte a napsütést és az ottani meleget, és a vízi sportokat, többek közt a jet skizést, majd egy luxusjacht fedélzetén zuhanyozott le. Ekkor készült róla a már említett fotó, amin úgy tűnik, Heidi keblei eléggé megnőttek az utóbbi időben.
 
A rajongók persze felkapták a fejüket, és sokan találgatnak, hogy vajon mikor és miért döntött a modell a műtét mellett. Mások viszont azt mondják, a legutóbbi nyaralásán készült többi fotón nem tűnik úgy, hogy Heidi megműttette volna a melleit, ezért valószínűleg csak a testtartása miatt lettek egy képen látványosabbak.
 
heidi2.jpg ()Annyi biztos, hogy a szupermodell remek formában van. Negyedik csemetéje születése után villámgyorsan lendült újra formába, amit szerinte annak köszönhet, hogy a szülés után – egy kis szünettel – ott folytatta aktív, elfoglaltságokkal teli életét, ahol korábban abbahagyta.
 
Emellett azt mondta, a szoptatás is hozzájárult ahhoz, hogy rövid idő alatt látványosan vékonyabb legyen – úgy érzi, hogy kisbabájának, Lounak és neki is jó volt ez a módszer, és ha lesznek még gyerekei, biztosan őket is így szeretné táplálni.
 
„A szülés után két hétig nem sportoltam. Ezután fokozatosan szoktattam hozzá magam újra a mozgáshoz: eleinte csak sétálgattam Lou-val a hordozóban, majd edzőmmel súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat is végeztünk, hetente néhány alkalommal. De bevallom, én sokkal jobban élveztem a babával tett sétákat, ami testileg-lelkileg még jobban összehozott a minket” – árulta el Heidi.
 
Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztár egyre jobban törekszik arra, hogy egészséges hozzávalókból készülő ételek kerüljenek az asztalukra otthon. Ezt elmondása szerint gyerekei is szeretik, ahogyan az egészséges nasikkal sincs problémájuk.
 
A modell napközben gyakran fogyaszt Brie sajtot, nyers mandulát, banán chipset, egy-két maréknyi sós popcornt vagy görög joghurtot, de olykor kedvenceinek, a Nutellának és a sonkás csokoládénak sem tud ellenállni.

heidi3.jpg ()
 
Heidi és a szerelem
Miután szakított testőr barátjával, összejött egy műkereskedővel, Vito Schnabellel. Őt november végén mutatta be gyerekeinek, és úgy tűnik, a 10 éves Leni, a 7 éves Johan, a 8 éves Henry és a 4 éves Lou is elfogadták anyukájuk új barátját. Vito egyébként szereti az idősebb, híres nőket: korábban randizott például Demi Moore-ral, Elle Macphersonnal és Liv Tylerrel is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X