Főoldal > AKTUÁLIS > Heidi Klum meztelenül élvezi a pancsolást

Heidi Klum meztelenül élvezi a pancsolást

alakHeidi Klummeztelenmodellszépségszupermodelltestvideó
0

Írta:

A szupermodell videója nem hagyja nyugodni a rajongókat.

Heidi Klum még decemberben, a Love magazin online adventi naptárja kedvéért merült el meztelenül egy kád habos vízben, de a rajongók azóta sem tudnak leszakadni a kis „kalandjáról” készült (igencsak forró hangulatú) videóról.

Nem mellesleg azt is alig hiszik el, hogy a szupermodell már 43 éves, na és persze sajnálattal veszik tudomásul, hogy évek óta van pasija: Vito Schnabel műkereskedővel jár, aki a híresség négy gyerkőcével is remekül kijön. Hihetetlen? Pedig Heidi tényleg négygyerekes anyuka! Leni, Lou, Henry és Johan a munka mellett szinte minden szabadidejét igénylik – persze a sztármami ezt örömmel velük is tölti.

Heidi egyébként korábban is mondogatta már, mennyire szereti az anyaszerepet, sőt, csinos alakját részben gyerekeinek is köszönheti – annyit szaladgál miattuk, meg számos egyéb teendője végett, arra bizony nem tudnak rárakódni a kilók.

Sokan mégis felháborodtak, amikor Heidi a legkisebb gyermeke, Lou születése után mindössze 6 héttel már kifutóra lépett. A modell szerint viszont nem volt ebben semmi botrányos, hiszen csak annyi történt, hogy nála egy kicsit gyorsabban ment végbe az a súlyvesztés, ami minden kismamánál bekövetkezik.

Ennek ráadásul elég egyszerű oka volt. „Szoptattam a kisbabámat, ami szintén segíti a súlycsökkenést, de erre soha nem tekintettem úgy, mint egyfajta fogyókúrára. Ugyanis nem nekem segít elsősorban, hanem a picinek” – tette hozzá még 2010-ben.

Majd azt is elárulta, hogy a szülés után két hétig semmit sem sportolt. Ezután kezdett egyre hosszabb sétákat tenni legkisebb csemetéjével Los Angelesben. Majd egy szép napon, amikor úgy érezte, készen áll, felhívta személyi edzőjét, Andrea Orbecket, és együtt elkezdtek lassan, fokozatosan újra edzeni.

heidifn2.jpg ()

„Súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat is végeztünk, hetente néhány alkalommal. De bevallom, én sokkal jobban élveztem a kis Lou-val tett sétákat, ami testileg-lelkileg még jobban összehozott a kislányommal” – árulta el Heidi.

A világsztár rendszeresen edz egy másik sztáredzővel, David Kirsch-sel is, akinek tanácsai alapján kardió- és súlyzós gyakorlatokból álló tréninget iktat be, hetente néhányszor. Heidi elmondása szerint gyorsan felszed pár kilót a hasára és a combjaira, ezért ezekre a területekre különösen odafigyelnek edzőjével.

De vajon milyen egy szupermodell étrendje? Nos, Heidi nem szívesen fogyaszt olyan ételeket, amelyek dobozból vagy zacskóból kerülnek elé. Ezek helyett a friss hozzávalókból készített falatokat választja szívesebben, sőt, az utóbbi években ő maga is megtanult gyorsan az asztalra varázsolni néhány könnyű ételt, amit a gyermekei is hamar megszerettek.

heidifn3.jpg ()

Heidi szerint önfegyelmének is nagy szerepe van abban, hogy motivált tud maradni vonalai megőrzésében. De azért ő sem tud ellenállni néhány finomságnak: mint arról a WellnessCafe korábban beszámolt, a modell kedvenc nasijai közé tartozik többek közt a Brie sajt, a nyers mandula, a méz és a görög joghurt is.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X