Főoldal > AKTUÁLIS > Heidi Klum mellei gyanúsan megnőttek

Heidi Klum mellei gyanúsan megnőttek

alakHeidi Klummellmodellszépségszupermodelltest
0

Írta:

Szerinted plasztika eredménye, vagy más okból nőttek meg ennyire a modell cicijei?

Heidi Klumot eddig nem olyan sztárnak ismertük, aki plasztikákhoz folyamodna, hogy változtasson külsején (vagy ezt tök jól csinálta), most viszont felmerült ez a gyanú a német modell esetében. Történt ugyanis, hogy az MTV Video Music Awards díjkiosztó gálára a korábban látottaknál jóval nagyobb mellekkel érkezett.

Vajon csak a híresség visszafogottnak nem igazán nevezhető ruhája emelte meg ilyen látványosan a melleit, vagy ezt megelőzte-e némi orvosi segítség? Ezzel kapcsolatban szerintünk egyelőre biztosan nem fogjuk megtudni a tutit, de ez a dolog arra jó volt, hogy most a fél világ Heidiről és a cicijeiről beszél. Amik emlékeink szerint egyébként gyerkőcei – Leni, Lou, Henry és Johan – születése után sem voltak ekkorák.

Hát, az biztos, hogy mamisnak most sem neveznénk, sőt, Heidi büszke is arra, hogy nagyon aktív anyuka: csinos alakját részben gyerekeinek is köszönheti. Azt mondja, számos teendője mellett annyit szaladgál fiai és lányai után, hogy bizony nem tudnak rárakódni a kilók.

Sokan mégis felháborodtak, amikor Heidi a legkisebb gyermeke, Lou születése után mindössze 6 héttel már kifutóra lépett. A modell szerint viszont nem volt ebben semmi botrányos, hiszen csak annyi történt, hogy nála egy kicsit gyorsabban ment végbe az a súlyvesztés, ami minden kismamánál bekövetkezik.

Ennek ráadásul elég egyszerű oka volt. „Szoptattam a kisbabámat, ami szintén segíti a súlycsökkenést, de erre soha nem tekintettem úgy, mint egyfajta fogyókúrára. Ugyanis nem nekem segít elsősorban, hanem a picinek” – tette hozzá még 2010-ben (és igen, már akkor is a mellei voltak a középpontban).

Majd azt is elárulta, hogy a szülés után két hétig semmit sem sportolt. Ezután kezdett egyre hosszabb sétákat tenni legkisebb csemetéjével Los Angelesben. Majd egy szép napon, amikor úgy érezte, készen áll, felhívta személyi edzőjét, Andrea Orbecket, és együtt elkezdtek lassan, fokozatosan újra edzeni.

„Súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat is végeztünk, hetente néhány alkalommal. De bevallom, én sokkal jobban élveztem a kis Lou-val tett sétákat, ami testileg-lelkileg még jobban összehozott a kislányommal” – árulta el Heidi.

A világsztár rendszeresen edz egy másik sztáredzővel, David Kirsch-sel is, akinek tanácsai alapján kardió- és súlyzós gyakorlatokból álló tréninget iktat be, hetente néhányszor. Heidi elmondása szerint gyorsan felszed pár kilót a hasára és a combjaira, ezért ezekre a területekre különösen odafigyelnek edzőjével.

De vajon milyen egy szupermodell étrendje? Nos, Heidi nem szívesen fogyaszt olyan ételeket, amelyek dobozból vagy zacskóból kerülnek elé. Ezek helyett a friss hozzávalókból készített falatokat választja szívesebben, sőt, az utóbbi években ő maga is megtanult gyorsan az asztalra varázsolni néhány könnyű ételt, amit a gyermekei is hamar megszerettek.

Heidi szerint önfegyelmének is nagy szerepe van abban, hogy motivált tud maradni vonalai megőrzésében. De azért ő sem tud ellenállni néhány finomságnak: mint arról a WellnessCafe korábban beszámolt, a modell kedvenc nasijai közé tartozik többek közt a Brie sajt, a nyers mandula, a méz és a görög joghurt is.

Fotó: Mirror


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X