Főoldal > AKTUÁLIS > Heidi Klum kapcsolatának vége

Heidi Klum kapcsolatának vége

Heidi Klummodellszakításszerelemszupermodell
0

Írta:

Hivatalosan szünetet tartanak, de megsúgjuk: ennek a kapcsolatnak annyi.

Képzeld el a következő szituációt. Két ember azt mondja, most szükségük van egy kis távolságra, és mindketten elkezdik magukat jól érezni a másik nélkül. Ez afelé sodorja őket, hogy egyikük se kezdjen el párja után vágyni, sőt, egyre inkább belemerülnek az új élethelyzetük adta új élményekbe. Telik az idő, egyik is megismerkedik valaki mással meg a másik is… lehet itt békülés?

Nos, szerintünk Heidi Klum és Vito Schnabel esetében sem lesz. Pedig „hivatalosan” ők is csak egy kis szünetet tartanak, de szerintünk ennek a kapcsolatnak itt befellegzett. Nemrég a DailyMail írt arról, hogy a 44 éves modellnek és 31 éves kedvesének komoly gondjai vannak, majd pár órával később a People magazin adta hírül, hogy most épp egy kis távolság előnyeit élvezik.

És tényleg élvezik, mert hogy Vitót egy barna lánnyal látták csókolózni, Heidi pedig sokat bulizik mostanság a barátaival, például Lewis Hamiltonnal. És ha már a szupermodellnél tartunk, emlékszel arra a ruhára, amin az MTV Video Music Awards díjkiosztó gáláján mutatta meg a korábban látottaknál jóval nagyobb melleit? Nos, egy ilyen ruha azt üzeni: szingli vagyok, hódítani akarok!

Hát, amint sikerül meghódítania valakit, egy biztos: az új párjának is el kell majd fogadnia, hogy Heidi életében elsők a gyerekei, na meg az anyaszerep. Mondjuk mi biztos nem neveznénk őt mamisnak. Büszke is arra, hogy aktív anyuka: csinos alakját részben gyerekeinek is köszönheti. Azt mondja, számos teendője mellett annyit szaladgál fiai és lányai után, hogy bizony nem tudnak rárakódni a kilók.

Sokan mégis felháborodtak, amikor Heidi a legkisebb gyermeke, Lou születése után mindössze 6 héttel már kifutóra lépett. A modell szerint viszont nem volt ebben semmi botrányos, hiszen csak annyi történt, hogy nála egy kicsit gyorsabban ment végbe az a súlyvesztés, ami minden kismamánál bekövetkezik – és ezt a szoptatásnak köszönhette.

Majd azt is elárulta, hogy a szülés után két hétig semmit sem sportolt. Ezután kezdett egyre hosszabb sétákat tenni legkisebb csemetéjével Los Angelesben. Majd egy szép napon, amikor úgy érezte, készen áll, felhívta személyi edzőjét, Andrea Orbecket, és együtt elkezdtek lassan, fokozatosan újra edzeni – főleg súlyzós és medicinlabdás gyakorlatokat végeztek hetente néhány alkalommal.

A világsztár rendszeresen edz egy másik sztáredzővel, David Kirsch-sel is, akinek tanácsai alapján kardió- és súlyzós gyakorlatokból álló tréninget iktat be, hetente néhányszor. Heidi elmondása szerint gyorsan felszed pár kilót a hasára és a combjaira, ezért ezekre a területekre különösen odafigyelnek edzőjével.

De vajon milyen egy szupermodell étrendje? Nos, Heidi nem szívesen fogyaszt olyan ételeket, amelyek dobozból vagy zacskóból kerülnek elé. Ezek helyett a friss hozzávalókból készített falatokat választja szívesebben, sőt, az utóbbi években ő maga is megtanult gyorsan az asztalra varázsolni néhány könnyű ételt, amit a gyermekei is hamar megszerettek.

Heidi szerint önfegyelmének is nagy szerepe van abban, hogy motivált tud maradni vonalai megőrzésében. De azért ő sem tud ellenállni néhány finomságnak: mint arról a WellnessCafe korábban beszámolt, a modell kedvenc nasijai közé tartozik többek közt a Brie sajt, a nyers mandula, a méz és a görög joghurt is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X