Főoldal > AKTUÁLIS > Heidi Klum és Emily Ratajkowski csókot váltott

Heidi Klum és Emily Ratajkowski csókot váltott

csókEmily RatajkowskiHeidi Klummodellszépségsztár
0

Írta:

Mindketten megkaphatnák szinte bármelyik férfit, de most egymást választották.

Szerintünk a világon minden – na jó, talán inkább majdnem minden – férfi kiugrana a bőréből örömében, ha kaphatna egy szájra puszit Heidi Klumtól vagy Emily Ratajkowskitól. Hát, a két szépség most nem egy-egy szerencsés férfit örvendeztetett meg csókjaival, hanem egymást – a Golden Globe gála afterpartiján ugyanis a kamerák előtt összeért az ajkuk.

A dolog nagyon is szándékos volt, szóval nem arról van szó, hogy egyikük megbotlott, a másik elkapta, és bumm, a szájuk hogy-hogy nem, pont összeért… így ez egyesek szerint elég izgi. Mások viszont azt mondják, lehangoló a tudat, hogy mindkét modell csak a figyelmet akarta magára felhívni, és nem volt jobb ötletük. Megint mások pedig azt írják kommentjeikben, hogy az egészben szerintük csak annyi az érdekes, hogy Emily végre felöltözött.

Hát, annyi biztos, hogy a 26 éves modell imádja a reflektorfényt, és nem zavarják a kihívó képek és szerepek. Attól sem rezelt be, hogy a DKNY új reklámjában csupán egy fekete alsónemű szettben lépett utcára. Elképesztő rajongóbázisa persze méltányolja a merészségét: az Instagramon cikkünk születésének pillanatában 16.2 millió követője van, cicis-popós képei pedig ezerszámra kapják a szivecskéket.

Ahhoz, hogy bátran bevállaljon ilyen szexi reklámokat, fotózásokat, Emily-nek persze az is fontos, hogy mindig csúcsformában legyen – ezért nap mint nap meg is dolgozik. Ami az étkezéseket illeti, a szépség nem diétázik, inkább kiegyensúlyozott étrendre törekszik. Persze azért vannak kedvencei.

„Imádom a húst. A szervezetem egyszerűen kívánja a vasat, szóval én biztos nem vagyok az a lány, akit csak salátával a tányérján fogtok látni a lapokban. Ennek ellenére tudom, milyen fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, és az, hogy a szervezetem elegendő energiához jusson, hiszen így maradhatok csak fitt és egészséges” – nyilatkozta korábban az ELLE-nek.

Ha úgy gondolod, Emily sosem eszik egészségtelen ételeket, akkor tévedsz – a modell azt is elárulta, hogy bár összességében odafigyel arra, mit visz be a szervezetébe, de azért néha belefér egy cupcake vagy egy bagel is.

Olykor viszont teljesen elcsábul, és egy croissant majszol el a reggeli kávéja mellé. Ezt azért is szerencsés reggelre időzíteni, mert egy aktív nap során gyerekjáték lesz ledolgozni. Ami az ebédet illeti, Emily általában megelégszik egy szendviccsel, vagy egy kiadósabb salátával, vacsorára viszont már mindenképp beül egy étterembe. „Sosem vacsorázom otthon, mert nekem csak ilyenkor van lehetőségem arra, hogy végre szocializálódjak egy kicsit, találkozzak a barátaimmal, ismerőseimmel” – mondta.

Ami a sportolást illeti, szerintünk egy ilyen testet csakis rendszeres, kemény edzésekkel lehet megőrizni, de Emily azt mondja, a konditerembe járást sem viszi túlzásba. Sőt, nagyon is fontosnak tartja, hogy a szervezetének rendszeresen pihenőnapokat biztosítson, amikor egy laza túrázással vagy egy-egy jógaórával kényezteti magát. Egészsége és szépsége megőrzése érdekében pedig a nyolcas számot tartja szem előtt: igyekszik naponta legalább nyolc pohár vizet meginni, és minimum nyolc órát aludni – még akkor is, ha egyébként nagyon elfoglalt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X