Főoldal > AKTUÁLIS > Emily Ratajkowski ismét pucér

Emily Ratajkowski ismét pucér

alakEmily Ratajkowskifürdőruhameztelenmodellszépségtest
0

Írta:

Az ismert modell nem öltözött túl a nyaralásán.

Emily Ratajkowski nemrég dobta piacra Inamorata Swim nevű fürdőruha-kollekcióját, és úgy tűnik, ez akkora sikert aratott, hogy neki már egyetlen darab sem maradt. Persze, csak vicceltünk – nyilvánvalóan nem ezért osztott meg magáról egy teljesen pucér képet, ami nicaraguai csajos nyaralásán készült. Mondjuk a kép reklámnak sem rossz, meg kell hagyni.

Emily-ről már mi is megírtuk, hogy őt aztán nem zavarják a kihívó képek és szerepek – attól sem rezelt be, hogy a DKNY egyik reklámjában csupán egy fekete alsónemű szettben lépett utcára. A modell rajongóbázisa persze méltányolja a merészségét: az Instagramon 15.7 millió követője van, cicis-popós képei pedig ezerszámra kapják a szivecskéket. A fent említett pucér fotót például egymillióan (!) lájkolták.

Ahhoz, hogy bátran bevállaljon ilyen szexi reklámokat, fotózásokat, Emily-nek persze az is fontos, hogy mindig csúcsformában legyen – ezért nap mint nap meg is dolgozik. Ami az étkezéseket illeti, a szépség nem diétázik, inkább kiegyensúlyozott étrendre törekszik. Persze azért vannak kedvencei.

„Imádom a húst. A szervezetem egyszerűen kívánja a vasat, szóval én biztos nem vagyok az a lány, akit csak salátával a tányérján fogtok látni a lapokban. Ennek ellenére tudom, milyen fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, és az, hogy a szervezetem elegendő energiához jusson, hiszen így maradhatok csak fitt és egészséges” – nyilatkozta korábban az ELLE-nek.

Ha úgy gondolod, Emily sosem eszik egészségtelen ételeket, akkor tévedsz – a modell azt is elárulta, hogy bár összességében odafigyel arra, mit visz be a szervezetébe, de azért néha belefér egy cupcake vagy egy bagel is.

Olykor viszont teljesen elcsábul, és egy croissant majszol el a reggeli kávéja mellé. Ezt azért is szerencsés reggelre időzíteni, mert egy aktív nap során gyerekjáték lesz ledolgozni. Ami az ebédet illeti, Emily általában megelégszik egy szendviccsel, vagy egy kiadósabb salátával, vacsorára viszont már mindenképp beül egy étterembe. „Sosem vacsorázom otthon, mert nekem csak ilyenkor van lehetőségem arra, hogy végre szocializálódjak egy kicsit, találkozzak a barátaimmal, ismerőseimmel” – mondta.

Ami a sportolást illeti, szerintünk egy ilyen testet csakis rendszeres, kemény edzésekkel lehet megőrizni, de Emily azt mondja, a konditerembe járást sem viszi túlzásba. Sőt, nagyon is fontosnak tartja, hogy a szervezetének rendszeresen pihenőnapokat biztosítson, amikor egy laza túrázással vagy egy-egy jógaórával kényezteti magát.

Egészsége és szépsége megőrzése érdekében pedig a nyolcas számot tartja szem előtt: igyekszik naponta legalább nyolc pohár vizet meginni, és minimum nyolc órát aludni – még akkor is, ha egyébként nagyon elfoglalt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X